Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472735
Kerstverlichting - Clusterverlichting

De Lumineo clusterverlichting met 768 warm witte ledlampjes (6 meter) is perfect om zowel binnen als buiten een ruimte gezellig en sfeervol te verlichten. Natuurlijk kunt u ze in de kerstboom hangen om hem op deze manier te decoreren. De kleur van deze ledverlichting heeft wel iets weg van de lichttemperatuur van traditionele gloeilampen, met als groot voordeel dat ledlampjes een stuk energiezuiniger (tot 80%) en duurzamer zijn. U heeft er dus langer plezier van, kerst na kerst, verjaardag na verjaardag.

Overal op te hangen

Een ander groot voordeel van deze Lumineo clusterverlichting met 768 warm witte ledlampjes (6 meter) is dat hij niet alleen geschikt is voor in de kerstboom. Hang ze bijvoorbeeld langs een schutting, dakgoot, in een vensterbank, over een veranda of waar u wilt. Het effect zal altijd hetzelfde zijn, namelijk meer ambiance en een aangename sfeer. Deze Lumineo clusterverlichting met leds bestaat uit een snoer met een totale lengte van 11 meter. Hiervan zijn er 6 met in totaal 768 warm witte ledlichtjes. De overige 5 vormen alleen het aansluitsnoer met een stekker. Er is een timer aanwezig en u kunt de lampjes op verschillende manieren laten branden, bijvoorbeeld knipperend.

Specificaties
Lampjes768 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte6 meter
ExtraFlash effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.052.800+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie