Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472729
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

De Lumineo verlichting met 480 warm witte ledlampjes (41 meter) heeft een totale lengte van 41 meter. De kabel bestaat uit een verlicht deel, daar waar de lampjes aan vastzitten, en een aansluitsnoer met de stekker. Het verlichte deel van de kabel heeft een lengte van 36 meter en het aansluitsnoer is 5 meter lang. Het voordeel hiervan is dat er geen stopcontact pal naast de lichtjes hoeft te zitten om de verlichting aan te zetten en anders kunt u natuurlijk ook gewoon een verlengsnoer gebruiken. Het verlichte deel heeft in totaal 480 ledlampjes die hun licht schijnen in een warm witte kleur.

Uw binnen- en buitenruimte gezellig maken

De kleur van de ledlichtjes van deze Lumineo verlichting met 480 warm witte ledlampjes (41 meter) zorgt direct voor meer sfeer en gezelligheid. Traditiegetrouw maken we onze woning en werkplek tijdens de decembermaand een stuk gezelliger met decoratiestukken en lampjes, dus deze ledverlichting van het merk Lumineo kan u hier prima bij helpen. U kunt de verlichting bijvoorbeeld tegen de gevel bevestigen of in uw kerstboom hangen. Door de aanwezige timer is het mogelijk om op voorhand te bepalen wanneer de lichtjes aan moeten gaan en wanneer weer uit. Wilt u liever een langere kabel? Of lampjes die u in verschillende standen kunt zetten? Bekijk dan ons assortiment met onder andere veel (kerst)verlichting.

Specificaties
Lampjes480 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte36 meter
ExtraTimer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie