Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472727
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

De Lumineo verlichting met 240 warm witte ledlampjes (23 meter) bestaat uit een deel waar de lampjes aan bevestigd zitten en een deel met de stekker. Het verlichte deel heeft een lengte van 18 meter en de voedingskabel is 5 meter lang. Over dit verlichte deel zijn in totaal 240 ledlampjes verdeeld. Tussen elk lampje zit een ruimte van 7,5 cm. Dit zorgt ervoor dat de ruimte of het object, net waar u besluit deze verlichting op te hangen, voldoende ademruimte houdt en niet één grote lichtbal wordt. Waar u de lampjes ophangt, maakt verder niet uit. Het product kan, met een beveiligingswaarde van IP44, namelijk tegen spatwater, stof en lage temperaturen.

Controle met de timer

Verlicht uw gehele huis dus gerust met de Lumineo verlichting met 240 warm witte ledlampjes (23 meter). Een handigheid is de aanwezige timer. Stel bijvoorbeeld in dat de lichtjes op een bepaald tijdstip aan gaan en wanneer ze weer uitgeschakeld moeten worden. Als u kiest voor deze verlichting van het merk Lumineo, kiest u tevens voor een duurzame en energiezuinige manier van verlichten. ledlampjes verbruiken namelijk 75 tot 85% minder energie dan bijvoorbeeld normale gloei- en halogeenlampen. Daarnaast hebben ze een langere technische levensduur. In totaal heeft dit product 240 van dit soort ledlampjes die in een warm witte lichttemperatuur hun licht schijnen.

Specificaties
Lampjes240 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte18 meter
ExtraTimer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie