Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472722
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

De Lumineo verlichting met 720 warm witte ledlampjes (59 meter) heeft een handige timer. Hiermee kunt u instellen hoelang de lampjes moeten branden en wanneer ze dus weer uit moeten gaan. Dit gaat verder volledig automatisch. Stel bijvoorbeeld in dat de lampjes, als u naar bed gaat, uitgaan. Op deze manier kunt u dit niet vergeten en bespaart u dus op de energiekosten. Het zijn verder 720 ledlichtjes. Dit soort lampen zijn 80% zuiniger qua energiegebruik dan gloei- en halogeenlampen, dus dat maakt dit een duurzaam product. Daarnaast gaan ledlampen langer mee en heeft u er dus lang plezier van.

Flinke lengte

Met een verlicht deel van maar liefst 54 meter is de Lumineo verlichting met 720 warm witte ledlampjes (59 meter) lang genoeg om zelfs de meest grote objecten en ruimtes van lichtjes te voorzien. Hang ze bijvoorbeeld door uw hele kantoor, zowel binnen als buiten, en straal uit dat uw bedrijf van gezelligheid houdt. Of hang ze langs uw huisgevel, in een struik of kerstboom, of op de schutting en transformeer uw buitenruimte op deze manier tot een prachtig kerstspektakel waar de hele buurt van kan genieten. De mogelijkheden van deze verlichting, van het merk Lumineo, zijn vrijwel eindeloos.

Specificaties
Lampjes720 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte54 meter
ExtraTimer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie