Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472720
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

Met de Lumineo verlichting met 540 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (41 meter) haalt u een product in huis waar u verschillende dingen mee kunt doen. Hang de lampjes bijvoorbeeld op langs uw gevel of dakgoot en tover op deze manier uw woning om tot een waar (kerst)spektakel. Of hang ze in een boom, langs een muur of veranda, of langs een schutting en geef uw (buiten)ruimte in een handomdraai meer sfeer. Maar natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om ze binnen op te hangen, bijvoorbeeld voor bij een feestje. Deze Lumineo verlichting kan prima tegen spatwater als sneeuw en regen en tegen lage temperaturen, dus ze kunnen het hele jaar blijven hangen.

Warm witte kleur

De Lumineo verlichting met 540 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (41 meter) maakt verder gebruik van de ledtechnologie. Dit is de afkorting voor Light Emitting Diode. Het is een energiezuinige en duurzame manier van verlichten. Wist u bijvoorbeeld dat deze Lumineo verlichting tot wel 85% minder energie verbruikt in vergelijking tot bijvoorbeeld normale halogeen- en gloeilampen? Daarnaast hebben ledlampjes een langere levensduur. De kleur van het licht van ledlampen hangt af van diverse dingen. In dit geval geven de lichtjes een warm witte kleur. Dit zorgt voor gezelligheid en sfeer, en is dus ideaal voor tijdens de donkere decembermaand.

Specificaties
Lampjes480 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte36 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie