Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472718
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

Met de Lumineo verlichting met 240 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (23 meter) kunt u, als u dat wilt, uw hele huis volhangen met lampjes. Dit geeft een leuk effect, bijvoorbeeld tijdens de kerstperiode. Met een totale verlichte lengte van 18 meter en een aansluitsnoer met stekker van in totaal 5 meter, heeft u genoeg lengte om zelfs de meest lange dakgoten, gevel, veranda’s of schuttingen van gezellige lichtjes te voorzien. Of hang Lumineo verlichting binnen door het hele huis op, bijvoorbeeld met een gezellig feestje. Binnen of buiten ophangen, het maakt voor deze lampjes dus niets uit.  Ze kunnen namelijk tegen lage temperaturen, stof en spatwater.

Voordelen van Lumineo verlichting

Een groot voordeel van deze Lumineo verlichting met 240 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (23 meter) is dat het een energiezuinige manier van verlichten is, omdat er gebruik wordt gemaakt van ledlampjes. Deze verbruiken tot maar liefst 80% minder energie dan bijvoorbeeld normale gloei- en halogeenlampen. Een ander groot voordeel is dat ze een langere technische levensduur hebben, ze gaan langer mee en kunt u ze hierdoor jarenlang gebruiken. Dit is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met de timer stelt u in wanneer de lampjes aan en uit moeten gaan en het is mogelijk om uit verschillende lichtstanden te kiezen (twinkel, continu et cetera.).

Specificaties
Lampjes240 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte18 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie