Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472717
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

Een ruimte gezellig maken doet u eenvoudig met deze Lumineo verlichting met 180 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (18,5 meter). Waar u deze lampjes ophangt, maakt niet uit. Dit kan aan een dakgoot, veranda, (raam)kozijn of schutting zijn, maar net zo goed binnen tegen een muur. Het fijne is dat er gebruik wordt gemaakt van ledverlichting waardoor de technische levensduur hoog is. Een ledlamp verbruikt tevens minder energie dan bijvoorbeeld een normale gloeilamp, namelijk tot wel 85% minder. Dit maakt dit product een bewuste keuze qua duurzaamheid.

Leds en lengte

De totale lengte van de Lumineo verlichting met 180 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (18,5 meter), althans het deel waaraan de lampjes zitten, is 13,5 meter. Als we het aansluitsnoer met stekker meerekenen, komen we op 18,5 in totaal. U heeft dus voldoende lengte om de meest grote objecten van lichtjes te voorzien. Met de timer stelt u in wanneer de lichtjes aan en weer uit moeten gaan. U heeft er verder geen omkijken meer naar. U kunt voor de ledlichtjes kiezen uit een aantal verschillende lichtstanden. Hierdoor past u de Lumineo verlichting eenvoudig aan aan uw wensen van dat moment.

Specificaties
Lampjes180 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte13.5 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie