Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472715
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

De Lumineo verlichting met 80 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (11 meter) is geschikt om binnen op te hangen, bijvoorbeeld op een tienerslaapkamer, tijdens een feestje of tijdens de kerstperiode. De lampjes zijn tevens geschikt om (beschut) buiten te gebruiken. Hang ze bijvoorbeeld over de veranda, tegen een schutting, aan een gevel of langs een raamkozijn en maak uw buitenruimte in één klap een stuk gezelliger. De kabel van deze Lumineo verlichting heeft een totale lengte van 11 meter waarvan 6 verlicht.

Leds en lengte

Het verlichte deel van deze Lumineo verlichting met 80 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (11 meter) beslaat iets meer dan de helft van de totale lengte. Aan dit deel zitten warm witte ledlichtjes. Na elke 7,5 cm snoer zit er weer een nieuw lampje. Het gebruik van de ledtechnologie maakt deze kabel met lichtjes een energiezuinige manier van verlichten. Ledlampjes verbruiken namelijk 80% minder energie dan normale gloei- en halogeenlampen. Daarnaast gaan ze langer mee en heeft u dus jarenlang plezier van ze. Een handigheidje van dit product is dat er een timer aanwezig is en dat er verschillende lichtopties zijn (continu, twinkel etc.).

Specificaties
Lampjes80 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte6 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie