Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3472714
Kerstverlichting - Kerstboomverlichting

Met de Lumineo verlichting met 40 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (8 meter) wordt het sfeervol verlichten van een binnen- of buitenruimte een eenvoudig klusje. Het verlichte deel van het Lumineo snoer heeft een lengte van 3 meter. Hieraan zijn in totaal 40 ledlichtjes bevestigd. Een kleine rekensom leert ons dus dat de afstand tussen de lampjes 7,5 cm is. Omdat er verder een timer aanwezig is, kunt u heel gericht instellen wanneer de lichtjes uit en weer aan moeten gaan. Een andere leuke eigenschap is dat er gekozen kan worden uit 8 lichtstanden, van continu branden tot aan een leuke twinkelstand.

Buiten en binnen op te hangen

Het fijne aan de Lumineo verlichting met 40 warm witte ledlampjes met Twinkle-effect (8 meter) is dat de lichtjes zowel binnen als buiten opgehangen kunnen worden. U kunt dan denken aan een schutting, veranda, gevel, kozijn of langs een muur. Buiten is dus ook een optie, omdat de verlichting een IP-waarde van IP44. Dit is de afkorting voor International Protection Rating en geeft aan waar een elektrisch product tegen beveiligd is. In dit specifieke geval kunnen de lampjes probleemloos tegen spatwater, lage temperaturen en stof.

Specificaties
Lampjes40 - Warm wit - Led
VoedingNetstroom
Geschikt voorBinnen en buiten
Verlichte lengte3 meter
ExtraTwinkle effect en timer
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.055.585+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 nov

Geweldige webshop!

Ben normaal niet van reviews schrijven maar deze webshop is geweldig. Meerdere malen kabeltjes, verloopjes en stekkertjes besteld hier en altijd super snel en netjes geleverd. Ook hier een kabelgoot besteld helaas verkeerde kleur geleverd, klanten service gebeld mocht de verkeerde kleur houden en de goede kleur werd gelijk opgestuurd. Top service

Nick Kleijne

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie