Kerstverlichting

Toon meer

Filter

Productcode: 3451777

Een ijspegel decoratie met de Kerst heeft altijd iets bijzonders, zeker deze Twinkly ijspegelverlichting in warm en koud wit springt eruit. In ons assortiment vindt u deze ijspegelverlichting LED in 2 uitvoeringen: in meerdere kleuren en daarnaast in diverse kleuren wit. Deze verlichting is geschikt voor binnen en voor buiten om bijvoorbeeld een dakgoot of gevel te kunnen versieren. IJspegelverlichting van Twinkly is duurzaam omdat het LED is.

Kenmerken

• Merk: Twinkly
• Soort: Kerstverlichting met app
• Lamptype: Led (190 lampjes)
• Lichtkleur: warm en koud wit
• Voeding: Netstroom
• Verlichte lengte: 5 meter

Diverse functies

Kerstverlichting van Twinkly is via uw eigen thuisnetwerk op afstand te besturen om zo lichteffecten en tinten wit te kunnen kiezen. De gratis bijpassende app kalibreert via de camera op uw smartphone uw product om ieder individueel lampje in beeld te brengen op uw scherm. In deze weergave kunt u vervolgens de gewenste effecten, kleuren en combinaties instellen. Gratis effecten zijn te downloaden, of eigen effecten kunnen ontworpen worden door patronen te tekenen op uw scherm. Het verbinden van twee of meer Twinkly-producten om daar eenzelfde effect aan te geven is ook een optie, net als het synchroniseren van meerdere producten van dit merk om op een aantal plekken dezelfde lichteffecten te laten zien.

Twinkly

Het begon ooit als een idee op Kickstarter. Inmiddels is Twinkly met zijn smartphone app een razend populair kerstgadget. Maar wat is dan het verschil met traditionele kerstverlichting zult u zich afvragen, moet ik mijn oude nog prima functionerende kerstboomverlichting hiervoor weggooien? Antwoord is nee, maar als u eenmaal met uw smartphone en Twinkly aan de slag bent geweest wilt u niet meer anders. Zo kunt u met behulp van een enkel mobieltje grotere projecten synchroon of individueel van elkaar verlichten en/of bedienen.

Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.854.426+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Installatie instructie
Specificaties
Aan/uit schakelaarJa
Aantal lampjes190
Afstand tussen de lampjes10 cm
Bediening met appJa
BeschermingsgraadIP44
DimbaarJa
KabelkleurZwart
LamptypeLED
LichtkleurKoud en warm wit
MerkTwinkly
TimerJa
ToepassingBinnen en buiten
Vervangbare lampenNee
Verlichte lengte5 meter
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 4.854.426+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
  Handleiding
Andere producten in deze categorie
Kerstverlichting binnen
  • Lichtkleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 36,99