Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 3311644
Kerstster

Deze Konstsmide 2160-010 kerstster is een lichtgevend venstersilhouet in de vorm van de bekende ster met staart die de herders op kerstavond zagen. Deze raamfiguur is 54 centimeter breed en 20 centimeter hoog en past zo ook goed op kleinere vensters in huis. De Konstsmide 2160-010 kerstster is een tweezijdige kerstdecoratie en wordt door 35 warm witte ledlampjes verlicht. U kunt deze lichtster naast op ramen ook op deuren bevestigen of met een touwtje aan een lamp hangen. Deze lichtversiering is niet geschikt voor gebruik buitenshuis. Wanneer u op zoek bent naar kerstversiering om uw tuin in thema te decoreren kunt u terecht op de website van Allekabels. Hier vindt u een ruim assortiment aan schitterende kerstverlichting voor buiten.

Eenvoudige bevestiging

U hangt de Konstsmide 2160-010 kerstster gemakkelijk op met behulp van twee meegeleverde zuignapjes. U duwt ieder zuignapje door een bevestigingsframe en plakt de ster op het glas. Wanneer de decoratie niet goed blijft hangen, kunt u de napjes met wat water vochtig maken waardoor deze beter op het raam blijven zitten. Deze sterfiguur werkt via de netstroom en u sluit de sterdecoratie aan op het stopcontact via de witte aansluitingskabel. Het snoer is drie meter lang waardoor er altijd wel een contactdoos binnen bereik is. Dit kerstlicht is van een schakelaar voorzien en u hoeft niet iedere keer de stekker uit het contact te halen.

Duurzaam en veilig

Zoals alle producten van het merk Konstsmide is ook dit stersilhouet getest op veiligheid en duurzaamheid. ledlicht is beter voor het milieu doordat de lampen de energie efficiënter gebruiken dan gloeilampen. U kunt ten minste 20.000 uur genieten van de 2200K ledlichtjes op deze kerstster. Dit betekent dat wanneer u de versiering dagelijks vier uur per dag aan zet, u meer dan 13 jaar kunt genieten van dit mooie licht.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44 (Spatwaterdicht)
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster, voeding
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarJa
Lengte aansluitsnoer3 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie