Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 3311570
Kerstster

Vindt u het fijn als uw kerstdecoratie kan staan, omdat u bijvoorbeeld geen zin heeft om het op te hangen, dan is deze Konstsmide 1218-993 kerstster op standaard het product dat u zoekt. De naam van het product verklapt eigenlijk al wat het is; een kerstster voorzien van een voet. Deze standaard, en de contouren van de ster, zijn zilverachtig van kleur. De 50 lampjes hebben dan weer een warm witte kleur, als ze aanstaan. Deze decoratieve ster is alleen binnen te gebruiken, want hij kan bijvoorbeeld niet tegen water. Let daar wel op als u deze ster aanschaft. Wilt u liever decoratie die zowel buiten als binnen te gebruiken is, dan raden we u aan eens ons assortiment te bekijken.

Geen stopcontact nodig

U heeft voor de Konstsmide 1218-993 kerstster op standaard trouwens geen stopcontact nodig om de lampjes te laten branden. Hij werkt namelijk op slechts 2 AA-batterijen. Stop ze in de decoratie, zet hem aan en u heeft direct gezelligheid. Soms zijn de stopcontacten namelijk bezet, iets dat tijdens de feestdagen weleens wil gebeuren, of het stopcontact is te ver weg, of de kabel te kort. In dat geval is het altijd puzzelen waar u de decoratie ophangt of neerzet. In dit geval heeft u daar geen last van, want deze ster werkt gewoon op batterijen.

Het soort lampjes

Deze Konstsmide 1218-993 kerstster op standaard wordt verlicht door middel van ledlampjes. Het handige hieraan is dat dit een energiezuinige manier van verlichten is, u kunt lang doen met de 2 AA-batterijen in de kerstster. Wist u bijvoorbeeld dat gloei- en halogeenlampen tot wel 80% meer energie nodig hebben? Het is fijn dat deze kerstster met ledlampen werkt en al helemaal omdat we tijdens de feestdagen traditioneel altijd meer lampjes en lichtjes aan hebben staan, bijvoorbeeld in de kerstboom. Een ander voordeel van ledlampjes is dat ze vrijwel niet warm worden, waardoor u uw vingers er niet aan brandt en waardoor de lampjes zelf niet doorbranden. Hierdoor gaan ze lang mee en maakt het niets uit dat ze niet te vervangen zijn.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer1 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.240.389+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie