Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 3311569
Kerstster

Zoekt u een oplichtende kerstster voorzien van een voet, dan is de Konstsmide 1218-663 kerstster op standaard precies het product dat u zoekt. De ster staat op een standaard van metaal en is in totaal 40 centimeter hoog en 20 centimeter breed. U heeft ook geen stopcontact nodig om deze te gebruiken, want hij werkt gewoon op 3 AA-batterijen. Zet deze ster ergens in uw woning of bedrijf en merk dat u in een handomdraai een kerstsfeer gecreëerd heeft. De lampjes geven verder een warm witte kleur, iets dat de gezelligheid en gemoedelijkheid zeer ten goede komt.

Voordelen van ledlampjes

Omdat de Konstsmide 1218-663 kerstster werkt met ledlampen, zullen de batterijen lang meegaan. Het verlichten met ledLampen levert namelijk een aantal voordelen op ten opzichte van het verlichten met bijvoorbeeld halogeen- en/of gloeilampen. Ten eerste is het stukken energiezuiniger. Ter vergelijking: gloeilampen verbruiken tot wel 80% meer energie dan ledlampen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een lage energierekening. In dit specifieke geval betekent dit dat de batterijen lang mee gaan en u deze niet om de haverklap hoeft te vervangen. Een tweede voordeel van ledlampen is dat ze niet warm worden en veilig aan te raken zijn. Een derde voordeel is dat ze, omdat ze niet warm worden, niet doorbranden. Dit zorgt ook weer voor een langere levensduur. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het niets uitmaakt dat de lampjes niet te vervangen zijn.

Alleen voor binnengebruik

Let er wel op dat deze kerstster op voet alleen binnen te gebruiken is. Hij heeft namelijk een IP-waarde van IP20 heeft. Dit is de afkorting voor International Protection Rating waarmee fabrikanten van verschillende elektronische producten aangeven hoe het zit met de beveiliging van hun product. Het eerste cijfer geeft aan dat deze kerstster bijvoorbeeld niet beschermd is tegen stof, maar wel tegen middelgrote voorwerpen, zoals vingers. U kunt de lampjes met een gerust hart aanraken. De nul in IP20 geeft aan dat het product niet beschermd is tegen vocht. Dit is dan ook de reden dat u deze Konstsmide 1218-663 kerstster op standaard alleen binnen kunt gebruiken.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer1 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.240.389+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie