Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 3311567
Kerstster

De Konstsmide 1200-663 kerstster is een decoratie van metaal waarop 50 ledlampjes zijn bevestigd. Als u er 3 AA-batterijen in stopt, zullen de lampjes in een warm witte kleur verlichten. Dit product is geschikt om als raamdecoratie te gebruiken, bijvoorbeeld rond de feestdagen. Maar u kunt hem ook prima de rest van het jaar ophangen, omdat hij er gewoon leuk en gezellig uitziet. Omdat hij gebruikmaakt van ledlampjes, is de levensduur hoog te noemen. Zoekt u een manier om de kerstsfeer in huis te krijgen, dan is deze ster van het merk Konstsmide, met een formaat van 45 cm bij 45 cm, daar uitermate geschikt voor.

Ruimte

De Konstsmide 1200-663 kerstster heeft alleen een buitenrand, in het midden is het open. Als u hem ergens in huis heeft hangen, ziet u alleen de contouren van de kerstster. Hierdoor behoudt u uw ruimtelijkheid. Waar u de ster ophangt, is volledig aan u. Of dat nu bij een (raam)kozijn, in een vensterbank, tegen een meubelstuk of aan de muur is, het kan allemaal. Als hij eenmaal hangt, zult u direct de kerstsfeer en de daarbij behorende gezelligheid ervaren die zo bij de gezellige feestdagen horen.

Gaat lang mee

Deze mooie kerstdecoratie maakt gebruik van in totaal 50 ledlampjes die gelijkmatig over de buitenrand van de ster verdeeld zijn. Hierdoor licht hij mooi en evenwichtig op, zodat hij overal goed te zien is. De ster zorgt direct voor gezelligheid. Omdat Konstsmide 1200-663 kerstster gebruikmaakt van ledlampjes, is het tevens een energiezuinige manier van sfeer verkrijgen. Led, dat staat voor Light Emitting Diode, staat namelijk bekend om zijn energiezuinigheid. U zult lang met het setje batterijen kunnen doen. Een ander voordeel van ledlampen is dat ze niet warm worden en daardoor veilig in gebruik zijn. Dit verlichten doen de lampjes trouwens in een mooie warm witte kleur.


Type: Metaal,
Toepassing: Binnen,
Aantal Lampen: 50,
Voeding: 3x AA-batterij,
Afmeting: H45 x B45 cm.


Kerst Accessoires:
- Kabelbinders
- Batterijen
- Batterij adapters

Specificaties
MetaalWarm wit
ToepassingBinnen
Aantal lampjes50
Voeding3x AA-batterij
AfmetingenØ45 centimeter
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer1 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 4-8 dagen levertijd
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 2.310.584+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie