Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 2251225
Kerstster

Met het Konstsmide 4449-103 lichtsnoer met sterren haalt u direct sfeer in huis, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Het enige dat u hoeft te doen is dit lichtgordijn op te hangen. Steek vervolgens de stekker in het stopcontact en de kerststerren lichten op. Zo heeft u in een handomdraai een gezellige sfeer gecreëerd. Dit lichtsnoer heeft een aantal specifieke eigenschappen waar we in de volgende alinea verder op in gaan.

Eigenschappen

Zo bestaat het Konstsmide 4449-103 lichtsnoer met sterren bijvoorbeeld uit 5 kerststerren die samen aan één draad zijn vastgemaakt. Elke ster heeft 8 punten. In elke ster zitten 12 ledlampjes die ervoor zorgen dat de ster mooi oplicht, waardoor u een gezellige kerstsfeer in huis krijgt. Maar het fijne aan deze kerstster is dat u deze ook prima buiten kunt ophangen, bijvoorbeeld in een boom in uw tuin, op uw balkon of aan de buitenzijde van uw (voor)deur. De decoratie heeft namelijk een IP44-waarde, wat betekent dat ze goed tegen stof en spatwater uit elke richting kan. Een beetje regen of sneeuw is voor deze sterren geen enkel probleem, ze zullen er geen moment minder door gaan schijnen.

Lange levensduur

Dit Konstsmide 4449-103 lichtsnoer met sterrenheeft een aantal eigenschappen waardoor het een lange technische levensduur heeft. Allereerst wordt er gebruikgemaakt van in totaal 60 ledlampjes die ervoor zorgen dat de sterren in een warm witte kleur oplichten. Deze zijn gelijkmatig over de sterren verdeeld waardoor ze een gezellig en gelijkmatig verdeeld licht geven. Omdat de ster gebruikmaakt van ledlampjes, is het tevens een energiezuinige manier van sfeer verkrijgen. LED, wat de afkorting is voor Light Emitting Diode, staat namelijk bekend om zijn energiezuinigheid. Zo verbruiken dit soort lampjes bijvoorbeeld 80% minder energie dan normale lampen. Dit is goed voor een lage energierekening en voor het milieu. Ze gaan tevens lang mee, worden niet warm en zullen niet doorbranden. De lampjes hebben een bepaald aantal lichturen dat ze kunnen branden en daarna doen ze het niet meer. De lampjes in de sterren zijn niet te vervangen, maar dat is in dit geval geen probleem, omdat ze lang meegaan.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44 (Spatwaterdicht)
DimbaarJa
Inhoud verpakkingKerstster
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie