Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 2251224
Kerstster

Tijdens de feestdagen steken we traditiegetrouw veel lichtjes aan en het Konstsmide 4448-103 lichtsnoer met sterren kunt u hier ook voor gebruiken. Het is een lichtgordijn bestaande uit vijf sterren waarin een aantal ledlampjes zitten. Omdat het ledlampen zijn, gaat het lichtgordijn lang mee. Dit type lampen verbruikt tevens tot wel 8x minder energie dan bijvoorbeeld gloei- en halogeenlampen. Tel daarbij op dat ze niet warm worden en hierdoor niet doorbranden en u kunt alleen tot de conclusie komen dat in de kerstfeestsfeer komen door dit lichtgordijn op te hangen niet alleen eenvoudig is, maar tevens duurzaam en betaalbaar.

Overal op te hangen

Het handige aan het Konstsmide 4448-103 lichtsnoer met sterren is dat u het overal op kunt hangen, of dat nu binnen bij u thuis is of buiten in de tuin of op het balkon. U kunt hem in uw (voor)tuin ophangen of bij de voordeur om op deze manier uw buitenruimte ook van de nodige kerstsfeer te voorzien. Let er wel op dat er geen sneeuw en dergelijke op valt.

Decoratief

Aan dit Konstsmide 4448-103 lichtsnoer met sterren zitten 5 decoraties die, door de gebruikte ledlampjes, in een warm witte kleur oplichten. U hoeft ze alleen maar op te hangen en u heeft al de juiste sfeer. De feestdagen zijn per definitie geschikt om lampjes aan te zetten om gezelligheid te creëren, dit lichtsnoer kan deze rol ook prima vervullen. Ze hebben elk afzonderlijk 5 punten waarvan de onderste van de 5 iets langer is dan de rest. Dit zorgt voor een verrassend en tegelijkertijd speels effect. De afstand tussen de verschillende elementen is 50 cm en de sterren zelf hebben een diameter van 17 centimeter.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44 (Spatwaterdicht)
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie