Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 2251223
Kerstster

Met de Konstsmide 4471-103 kerstster komen u, uw familieleden en/of vrienden direct in een kerststemming. Tijdens de donkere feestdagen steken we overal lichtjes aan, bijvoorbeeld in de kerstboom. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om uw huis, en eventueel uw buitenruimte, klaar te maken voor de feestdagen? Een van die manieren is met deze ster van het merk Konstsmide. Hang de ster eenvoudig op, steek de stekker in het stopcontact en de lampjes beginnen te schijnen. Deze kabel is trouwens transparant van kleur en heeft een totale lengte van 5 meter, waardoor hij eenvoudig weg te werken is.

ledlampen

Over deze lampjes op de Konstsmide 4471-103 kerstster gesproken: het zijn ledlampjes en ze schijnen in een warm witte kleur. Het voordeel van ledlampjes, is dat u hierdoor ongeveer 80% minder energie kwijt bent dan bij normale gloei- en halogeenlampen, dat de lampjes vrijwel niet warm worden, waardoor u uw vingers er niet aan kunt branden en waardoor de ledlampjes niet doorbranden en dus langer meegaan. Het maakt niets uit dat de lampjes op deze ster niet te vervangen zijn, want ze zullen lang meegaan.

Twee sterren

Deze kerstster bestaat eigenlijk uit twee aparte sterren: een grote en een kleinere in het midden. Het is verder wel één geheel, met een diameter van 58 centimeter, maar door het gebruik van twee sterren is het effect een stuk speelser. Tegelijkertijd creëert u er wel direct sfeer mee. Het handige aan deze kerstster is dat u hem binnen kunt ophangen, maar ook buiten, omdat de ster een beveiligingswaarde van IP44 heeft. Dit houdt in dat deze Konstsmide 4471-103 kerstster bijvoorbeeld tegen spatwater vanuit elke hoek kan. Hang hem dus voor of achter het raam, in het boompje of de struik in uw (voor)tuin of bij de deur.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44 (Spatwaterdicht)
DimbaarJa
Inhoud verpakkingKerstster, adapter
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Aanbiedingen
Klantenservice & Informatie