Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 2251221
Kerstster

Deze Konstsmide 4481-103 kerstster is een decoratie met lichtjes. Omdat er gebruik wordt gemaakt van ledlampjes, verbruikt u weinig energie. Een normale gloei- of halogeenlamp heeft namelijk tot wel 80% meer energie nodig dan een vergelijkbare ledlamp. U kunt de ster gerust de hele dag aan laten staan gedurende de feestdagen, zonder te schrikken van een hoge energierekening. Een ander voordeel van ledlampen is dat ze niet warm worden, niet doorbranden en lang meegaan.

Sfeervol

Natuurlijk zullen de meeste mensen de Konstsmide 4481-103 kerstster ophangen met feestdagen. Maar deze ster is de rest van het jaar ook prima te gebruiken? Hij ziet er namelijk erg leuk uit en als het donker wordt, ongeacht de maand, zijn lampjes natuurlijk altijd leuk om te zien. Het fijne aan deze specifieke ster is dat u hem zowel binnen als buiten kunt ophangen, bijvoorbeeld op het balkon of in de tuin. Hij kan namelijk tegen spatwater vanuit elke richting, een beetje regen of sneeuw zijn voor deze kerstster geen enkel probleem.

Tijdstippen

Eenmaal opgehangen en aangesloten geven de ledlampjes op de ster een warm witte kleur. U krijgt er direct sfeer mee in huis of in uw buitenruimte. Op het moment dat u de stekker in het stopcontact steekt, beginnen de lampjes met branden. Maar soms is het handig dat de lampjes op bepaalde tijdstippen aan en uit gaan, zonder dat u handmatig de stekker in en uit het stopcontact moet halen. In dit geval raden wij aan een tijdschakelaar te gebruiken. Stop deze in het stopcontact, sluit de stekker van de Konstsmide 4481-103 kerstster hierop aan en bepaal op welke tijdstippen de lampjes moeten gaan branden en wanneer de ster zichzelf uit moet schakelen.

Specificaties
BeschermingsgraadIP44 (Spatwaterdicht)
DimbaarJa
Inhoud verpakkingKerstster, adapter
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie