Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1416783
Kerstster

Dit Konstsmide 6136-203 lichtgordijn met sterren is een mooi stukje kerstdecoratie bestaande uit drie, in formaat verschillende, kerststerren. Ze hangen onder elkaar en lichten, als de stekker van het snoer in het stopcontact zit, prachtig op. Dit oplichten gebeurt in een koud witte kleur. Wilt u liever dat deze sterren warm wit van lichtkleur zijn? Dan raden we u aan in ons assortiment te kijken, want we verkopen ditzelfde lichtgordijn, maar dan met sterretjes die in een warm witte kleur oplichten.

Eigenschappen

Met het Konstsmide 6136-203 lichtgordijn met sterren haalt u heel eenvoudig de gezellige kerstsfeer in uw woning of bedrijfsruimte. Hang het gordijn in het kozijn, op het raam of op een wand en de ruimte fleurt direct op. In het design zitten ledlampjes verwerkt. Led staat voor Light Emitting Diode en is een zeer energiezuinige en duurzame manier van verlichten. Wist u bijvoorbeeld dat u tot wel 80% minder energie verbruikt in vergelijking tot normale halogeen- en gloeilampen? De kleur van ledlampen hangt af van wat voor soort halfgeleidermateriaal er gebruikt is. In dit geval geeft het product een koud witte lichtkleur.

Leuk

Door de verdeling van deze lampjes lichten de stervormige figuren gelijkmatig op en zijn ze overal goed te zien. Hang het Konstsmide 6136-203 lichtgordijn met sterren bijvoorbeeld op langs een wandje of bij een (raam)kozijn en haal direct de kerstsfeer in huis. Maar de sterretjes zijn, omdat ze er zo leuk uitzien, ook prima buiten de kerstperiode te gebruiken om een stukje gezelligheid te creëren.  De stervormige figuren zijn verder gemaakt van acryl, een soort kunststof, en werken met ledlampjes.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster, adapter
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie