Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1416782
Kerstster

Het Konstsmide 6136-103 lichtgordijn met sterren zijn drie kerststerren aan een touwtje. Als u ze ophangt aan uw kozijn, aan de wand of voor het raam, haalt u direct de kerst in uw huis. De drie kerststerren hebben zeven punten en zijn verschillend qua formaat. Er zitten een aantal ledlampjes in die ervoor zorgen dat ze oplichten. De kabel met de stekker, waarmee dit product in het stopcontact gestoken dient te worden, is transparant en is met een totale lengte van 5 meter lang te noemen. Vanwege deze transparante kleur is de kabel eenvoudig uit het zicht weg te werken.

Warm witte kleur

Het Konstsmide 6136-103 lichtgordijn met sterren maakt gebruik van ledlampjes om de figurren op te laten lichten. Dit levert een aantal voordelen op. Wist u bijvoorbeeld dat ledlampen tot wel 80% minder energie verbruiken dan normale gloei- en halogeenlampen? Een ander voordeel van het gebruik van ledverlichting is dat dit type lampen niet warm wordt. U kunt dit product prima ophangen zonder dat u bang hoeft te zijn dat u uw vingers brandt. Een derde voordeel van ledverlichting is dat dit soort lampjes lang meegaan. Dat moet ook wel, want ze zijn in dit specifieke geval niet te vervangen. De kerststerren geven daarnaast een warm witte kleur, iets dat weer bijdraagt aan de fijne kerstsfeer.

Mogelijkheden lichtgordijn

U kunt dit Konstsmide 6136-103 lichtgordijn met sterren overal hangen waar u wilt, of dat nu op een muur is, tegen een meubelstuk, op een deur of tegen een raam. Eenmaal opgehangen en aangesloten op het stopcontact, geven de sterretjes een warm witte lichtkleur. U krijgt er direct sfeer mee in huis. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de sterren handmatig aan en uit te zetten, maar het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld een lichtschakelaar te gebruiken. Op deze manier kunt u er voor kiezen op welke tijdstippen de verlichting aan en weer uit moet gaan. Let op: alleen binnen te gebruiken.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster, adapter
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22 uur besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 15 dagen na aankoop
 2.768.465+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice

Geselecteerde beoordelingen

3 aug

Al een paar keer besteld bij alle…

Al een paar keer besteld bij alle kabels.nl en ben dik tevreden. De feedback is is goed, snel en vooral duidelijk. Ook eens op een ander adres laten bezorgen is prima verlopen. De kwaliteit is goed voor een lage prijs een kwalitatief hoogwaardige producten geleverd krijgen. En als je op tijd besteld dan heb je het de volgende dag in huis. Bedankt voor de geweldige service en fijne producten. Keep up the good work.

Berend van der Meer

 
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie