Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1416695
Kerstster

Hang of zet de Konstsmide 3554-300 metaaldraad kerstster ergens in uw woning of misschien wel op kantoor, en ervaar hoe gemakkelijk het is om in de hele ruimte een kerstsfeer te creëren. Hij is zilver van kleur, maar we verkopen dezelfde kerstster ook in het goud en in een koperkleur. In de ster is verder plek voor een lampje, dat u nog wel zelf dient aan te schaffen. Dit moet een lampje zijn met een E14-fitting, deze zijn iets kleiner van formaat dan de normale lampjes, en mag maximaal 25 watt zijn. Wat voor lampje dit is, een halogeen- spaar- of gloeilamp, maakt niet uit. Elk lampje is namelijk geschikt om met deze kerstster een unieke en uitnodigende kerstsfeer te creëren.

Kabel en lamp

De kabel met daaraan een stekker die u in het stopcontact dient te steken, is verder zwart van kleur. Op deze kabel zit een on/off schakelaar waarmee u met een simpele vingerbeweging de lamp aan en uit kunt zetten, zonder dat u telkens de stekker uit het stopcontact hoeft te halen. In de lamp zit een E14-fitting waarin u een lampje naar keuze draait om op deze manier de kerstster te verlichten. Eenmaal aan geeft dit een prachtig effect. De armatuur zelf is gemaakt van geweven metaaldraad met openingen waardoor het licht valt. Het lampje wordt niet standaard meegeleverd, maar is na verloop van tijd wel vervangbaar, u kunt lang van de armatuur genieten.

Sfeervol

Zet de Konstsmide 3554-300 metaaldraad kerstster bijvoorbeeld op tafel, in een meubelstuk of op uw raamkozijn en geef de ruimte direct een uitnodigende en gezellige kerstsfeer. Omdat de ster er zowel klassiek als chique uitziet, past hij verder in vrijwel elk interieur. De ster heeft verder 5 even grote punten en is alleen binnen te gebruiken. Kortom, zoekt u een makkelijke manier om een kerstsfeer te verkrijgen, bijvoorbeeld thuis of op kantoor, dan is dit product van het merk Konstsmide een goede optie om in overweging te nemen.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie