Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1416651
Kerstster

De Konstsmide 2995-300 kerstster tafellamp is een zilverkleurige lamp met een totale hoogte van 70 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een gewicht van ongeveer 1,2 kilo. Hij heeft een metalen voetje en dito standaard waarop een zilverkleurige ster gemonteerd staat. Deze is gemaakt van papier. In de ster zit een E14-fitting waarin u een lampje naar keuze kunt draaien. Of u nu kiest voor een spaar-, gloei- of halogeenlamp, maakt voor de werking van deze tafellamp niet uit. Let er alleen wel op dat u de kerstster alleen binnen gebruikt, omdat het een IP20 product is. Dit wil zeggen dat de lamp niet stofdicht is en ook niet tegen vocht kan.

Werking en effect

De werking en het effect van de Konstsmide 2995-300 kerstster tafellamp spreekt redelijk voor zich. Na aankoop van de armatuur koopt u zelf nog een lampje. Dit mag maximaal 25 watt zijn en moet een E14-fitting hebben, maar dit zijn de enige vereisten. Qua soort lamp, bijvoorbeeld een halogeen- of spaarlamp, maakt het niet uit wat u koopt en gebruikt. Draai het lampje er vervolgens in, steek de stekker in het stopcontact, schakel de on/of schakelaar aan en geniet direct van de verkregen (kerst)sfeer in uw woning. Het handige aan een los lampje, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ingebouwde ledlampjes, is dat het lampje te vervangen is als deze het niet meer doet. Op deze manier kunt u lang van deze decoratie genieten.

Leuk voor tijdens de feestdagen

Deze tafellamp met zilverkleurige kerstster is natuurlijk erg leuk voor tijdens de feestdagen en dan voornamelijk voor rond de kerstperiode. Dit komt door de zilveren ster bovenop. Maar we durven toch wel te stellen dat deze decoratie ook prima de rest van het jaar gebruikt kan worden om zowel de ruimte te verlichten als van een beetje extra sfeer en gezelligheid te voorzien. Door hoe deze Konstsmide 2995-300 kerstster tafellamp eruit ziet, past hij ook in elke interieurstijl. We verkopen dezelfde verlichting ook in het goud en in een koperachtige kleur.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie