Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1367748
Kerstster

De Konstsmide 2995-600 kerstster tafellamp is een stijlvolle tafellamp die u het gehele jaar kunt gebruiken. Maar omdat er een kerstster als lampenkap gebruikt is, zullen de meeste kopers de verlichting vooral voor rond de kerstdagen gebruiken. Deze kap is verder koperkleurig en gemaakt van papier. In ons assortiment hebben we dezelfde lamp ook in het goud en in het zilver. De ster zelf heeft 5 punten en binnenin de ster zit een E14-fitting. Hij heeft verder een totale hoogte van 70 centimeter, inclusief voet, en een breedte van 40 centimeter.

Fitting en lampje

Deze E14-fitting van de Konstsmide 2995-600 kerstster tafellamp gebruikt u om een lampje in te draaien. Het is wel van belang om te weten dat dit lampje niet standaard wordt meegeleverd. Gelukkig worden lampjes met een E14-fitting overal verkocht en maakt het ook niet uit wat voor soort lamp u gebruikt, of dat nu een spaar-, gloei- of halogeenlamp is. Het maakt voor het effect ook weinig uit. Als de verlichting staat ingeschakeld, komt het licht door de kerstster heen en wordt deze verlicht. Het resultaat hiervan is dat, direct vanaf het moment dat u de on/of schakelaar op het snoer op ‘aan’ zet, u (kerst)sfeer in huis heeft. Aangezien we in deze periode traditiegetrouw altijd veel lampjes en lichtjes branden, komt deze tafellamp goed van pas. Maar de tafellamp ziet er stijlvol en mooi genoeg uit om ook de rest van het jaar van te genieten.

Tijdschakelaar

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om de on/off schakelaar handmatige aan en uit te klikken op het moment dat u de lamp aan of uit wilt zetten. Maar er is ook een andere mogelijkheid, want soms kan het handig zijn dat het lampje op bepaalde tijdstippen aan en uit gaat, zonder dat u handmatig de schakelaar aan of uit moet switchen. Bijvoorbeeld als u wilt dat de lamp nog even doorbrandt als u al naar bed gaat, als u een kerstdiner heeft bij uw schoonouders en uw eigen woning niet donker achter wilt laten of om welke andere reden dan ook. In dit soort gevallen raden wij aan een tijdschakelaar te gebruiken. Stop deze Konstsmide 2995-600 kerstster tafellamp in het stopcontact, sluit de stekker van de lamp hierop aan en bepaal op welke tijdstippen het lampje moet gaan branden en wanneer de kerstster zichzelf weer uit moet schakelen.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer5 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22u besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Aanbiedingen
Klantenservice & Informatie