Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1305440
Kerstster

De Best Season plexiglas kerstster wit is een mooie decoratie om uw woning of werkruimte op een eenvoudige manier in de juiste kerstsfeer te krijgen. Het is slechts een kwestie van ophangen en de gehele ruimte wordt getransformeerd tot een Winter Wonderland. Allereerst omdat we kerststerren nu eenmaal associëren met Kerstmis, maar ook door zijn ijzige en prachtige kleur. De ster zelf is plat, heeft een formaat van 50 centimeter bij 47 centimeter en is eenvoudig op te hangen zonder dat gelijk uw hele ruimte vol is. Waar u hem ophangt, is volledig aan u, maar wij raden een mooi plekje bij het raam, op de muur of op de deur aan.

Binnen ophangen

Het is aan te raden om de Best Season plexiglas kerstster wit binnen op te hangen. Deze kerstster is wit van kleur, gemaakt van mooi plexiglas en heeft een IP20 beveiligingswaarde. De afkorting IP staat voor International Protection Rating en is een waarde waarmee fabrikanten aangeven hoe het zit met de beveiliging van hun elektrische apparaat. IP20 geeft aan dat, in dit geval de kerstster, bijvoorbeeld niet tegen water en stof kan, dat is wel een puntje om rekening mee te houden als u besluit deze kerstster aan te schaffen. Hang hem alleen op een plek op waar er geen regen of ander vocht bij kan komen, omdat u anders het risico op kortsluiting en andere schade riskeert.

Direct te gebruiken

Eenmaal uitgepakt spreekt het redelijk voor zich hoe u nu verder moet. Omdat de ledlampjes er al inzitten, hoeft u niet eerst een apart lampje aan te schaffen. Er zitten maar liefst 21 ledlampjes in deze Best Season plexiglas kerstster wit. Dit levert een aantal voordelen op. Zo verbruiken ledlampen bijvoorbeeld 8x minder energie als normale gloei- en halogeenlampen. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat u minder kwijt bent aan energie en dat dit beter is voor Moeder Natuur. Een ander voordeel van het gebruik van ledlampjes is dat ze niet warm worden en hierdoor veilig zijn om te gebruiken. De kans op doorbranden is nihil en de lampjes aanraken met de vinger is tevens geen enkel probleem. Een laatste voordeel van ledlampen is dat ze veel langer meegaan dan normale halogeen- en gloeilampen.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster, voeding
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer3,5 meter
MerkBest Season
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie