Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1305118
Kerstster

Tijdens de feestdagen in december steken we traditiegetrouw allerlei soorten lichtjes aan, van bijvoorbeeld kerstverlichting in de kerstboom tot aan allerlei oplichtende (kerst)figuurtjes, en met de Best Season papieren kerstster rood haalt u nog een product om de authentieke kerstsfeer in huis te halen. Hij heeft in een diameter van 60 centimeter. De decoratie heeft in totaal 9 punten, met afwisselend een lange punt en een korte punt. Hij is rood van kleur en heeft kleine gaatjes, onder andere in de vorm van sterretjes, waaruit het licht straalt, als u er althans een lampje in doet. U kunt de ster natuurlijk ook prima zonder lampje gebruiken, maar met een lampje wordt het leuke effect nog eens extra vergroot.

Tijdschakelaar

Gebruikt u de decoratie met een lampje, dan is het een mogelijkheid om een tijdschakelaar te gebruiken. Deze stopt u in het stopcontact waar u vervolgens de stekker van de kerstster in steekt. Op deze manier hoeft u niet handmatig de decoratie aan en uit te zetten, maar gebeurt dit automatisch op de door u gekozen tijdstippen. Dit is handig als u bijvoorbeeld wilt opstaan met het licht van deze leuke ster, of als u de ster nog even wilt laten branden nadat u naar bed bent gegaan. Let op: deze ster wordt geleverd exclusief lampje en aansluitkabel.

Decoratie

Dus zoekt u een gezellig stuk decoratie waarmee u in één klap de kerstsfeer in huis haalt waar we allemaal zo naar verlangen? Dan is deze Best Season papieren kerstster rood een goede optie om eens in overweging te nemen. Het is alleen wel van belang om te beseffen dat u deze kerstster alleen binnen kunt gebruiken. Deze Best Season papieren kerstster rood kan namelijk niet tegen water en stof en hij zou daarom kapot gaan als hij in contact zou komen met regen of sneeuw. Dus hang de ster fijn binnen op, bijvoorbeeld voor het raam of op een muur.

Specificaties
Inhoud verpakkingKerstster
Maximaal vermogen lamp25 watt
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie