Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1304121
Kerstster

Deze Best Season papieren kerstster wit is een schitterende decoratieve kerstster voor in huis of voor op de werkruimte. U fleurt er direct alles mee op en u creëert er een prachtige kerstsfeer mee. In de ster is plek voor een lampje. Als deze brandt, zal hij ook nog eens een prachtig licht werpen op de ruimte. Houdt u niet zo van wit? Dat kan. We verkopen deze ook in het goud en in het zilver.

E14

Zoals we hierboven al zeiden, zit er in de Best Season papieren kerstster wit plek voor een lampje. Deze dient u nog wel zelf aan te schaffen, maar gelukkig is dit soort lampjes, met een E14-fitting en van maximaal 25 watt, overal verkrijgbaar. Of u er een gloei-, halogeen- of spaarlampje in doet, maakt niets uit. U krijgt hoe dan ook een gezellige sfeer als het lampje aanstaat en de ster ergens hangt. De kabel waar de stekker aan vast zit, heeft een lengte van 3,5 meter, dat is lang genoeg om de stekker overal op te kunnen hangen zonder dat u in de problemen komt met een stopcontact die niet dichtbij genoeg is.

IP20

De Best Season papieren kerstster wit is alleen binnen te gebruiken, omdat hij van papier is gemaakt en omdat hij een beveiligingswaarde van IP20 heeft. Dit betekent dat de ster niet tegen water en bijvoorbeeld stof kan. Maar verder zijn er geen restricties waar u hem ophangt. U zult jaren plezier van deze ster met een diameter van 60 centimeter hebben.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer3,5 meter
MerkBest Season
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Vandaag besteld, morgen verzonden
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie