Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1304120
Kerstster

Rondom de kerstdagen steken we traditiegetrouw veel lampjes en kaarsjes aan om een gevoel van gezelligheid te verkrijgen en deze Best Season papieren kerstster rood is hier ook voor te gebruiken. Het is een traditionele kerstster, gemaakt van rood papier en met kleine gaatjes in de vorm van een garnaal. Uit deze gaatjes komt het licht van het lampje dat aan de binnenzijde geplaatst dient te worden. Dit lampje moet u nog wel zelf aanschaffen, maar gelukkig is het een veelvoorkomend lampje. Het moet namelijk een lamp met een E14-fitting zijn, dit zijn wat kleinere lampjes. Eenmaal in de lamp en de stekker in het stopcontact, zal het lampje gaan branden en licht de kerstster prachtig op.

Kerstsfeer

Op deze manier creëert u gezelligheid en een leuke kerstsfeer, voor uzelf, uw geliefden, uw vrienden en voor uw familieleden. De feestdagen zijn de uitgelezen kans om eens goed uit te pakken qua decoratie. Deze Best Season papieren kerstster rood kan u helpen om deze gezelligheid te verkrijgen. Als de decoratie eenmaal hangt, zult u direct de kerstsfeer en de daarbij behorende gezelligheid ervaren die zo bij de fijne feestdagen horen. Het fijne aan deze kerstster is dat hij redelijk groot te noemen is, met een diameter van 60 centimeter. Hij is overal goed te zien, ook als u aan de andere kant van de ruimte staat, of als u buiten langsloopt. Let er alleen wel op dat u deze alleen binnen, op een niet-vochtige plek, ophangt. Hij kan namelijk niet tegen stof en niet tegen water.

Automatisch aan en uit

Vindt u het handig om de ster niet handmatig aan en uit te zetten? Omdat u het bijvoorbeeld vervelend vindt om steeds de stekker uit het stopcontact te moeten halen of omdat u de ster nog even wilt laten branden als u bijvoorbeeld naar bed gaat? Gebruik dan een tijdschakelaar. Stop deze in het stopcontact, sluit de aansluitkabel van de Best Season papieren kerstster rood hierop aan en stel de tijd in wanneer het licht in de ster gaat branden en wanneer het lampje weer uit moet.

Specificaties
Inhoud verpakkingKerstster
Maximaal vermogen lamp25 watt
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie