Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1304119
Kerstster

Met deze Best Season papieren kerstster zilverkleur haalt u de kerst in huis door middel van een stukje decoratie. Zo gemakkelijk gaat dat dus, een kerstsfeer creëren. De feestdagen zijn uitermate geschikt om lampjes aan te zetten om gezelligheid te creëren. Als u er voor kiest om een mooie decoratie op te hangen, dan wilt u natuurlijk wel dat deze overal goed te zien is. Ook als u aan de andere zijde van uw woonkamer staat, of als u van buiten naar binnen kijkt. Daar hoeft u zich bij deze sterk van het merk Best Season, geen zorgen om te maken. Hij heeft namelijk een diameter van maar liefst 60 centimeter en een fraaie en opvallende zilveren kleur.  Wij verkopen deze decoratie ook in het goud en in het wit.

Aan-en-uitschakelen

Het aan-en-uitschakelen van de Best Season papieren kerstster zilverkleur is een kwestie van de stekker in en uit het stopcontact halen. Maar er zijn soms momenten dat u dit niet handmatig wilt doen. U kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld een lichtschakelaar te gebruiken. Op deze manier kunt u er voor kiezen op welke tijdstippen het lampje aan en weer uit moet gaan.

Alleen in huis te gebruiken

Let op: deze papieren kerstster is alleen binnen te gebruiken. Ten eerste omdat hij gemaakt is van papier en aangezien papier niet is bestand tegen water, raden we niet aan om de ster buiten op te hangen. Ten tweede omdat de ster een beveiligingswaarde van IP20 heeft. Dit betekent dat hij technisch gezien niet tegen vocht en bijvoorbeeld stof kan. Maar verder kunt u de Best Season papieren kerstster zilverkleur overal hangen, als de kerstster maar droog blijft. Eenmaal opgehangen heeft u direct een kerstsfeer waar u, uw vrienden, geliefden en of familieleden van zullen genieten.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer3,5 meter
MerkBest Season
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.228.827+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Aanbiedingen
Klantenservice & Informatie