Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1304066
Kerstster

Als u deze Best Season kerstster tafellamp set aanschaft, krijgt u een lampenstandaard en twee lampenkappen. Met deze twee verschillende lampenkappen kunt u vervolgens fijn variëren. U kunt uw keuze bijvoorbeeld laten afhangen van uw stemming, van de tijd van het jaar of van uw (interieur)stijl. De ene kap is rechthoekig van vorm, en past daardoor het hele jaar door in uw interieur. De andere lampenkap heeft de vorm van een ster en zou hierdoor vooral rond de kerstdagen van stal gehaald kunnen worden, maar deze keuze is natuurlijk volledig aan u. Het omwisselen van de lampenkappen is daarbij een fluitje van een cent en doet u binnen een paar seconden.

Kerstster en rechthoek

De Best Season kerstster tafellamp set bestaat uit een lampenstandaard en twee bijpassende lampenkappen. De ene lampenkap is rechthoekig qua vorm en heeft een hoogte van 51 centimeter en een breedte van 17 centimeter. De andere lampenkamp is prachtig voor tijdens de kerstdagen, Hij heeft namelijk de vorm van een kerstster en is verder 67 centimeter hoog en 43 centimeter breed. De kappen zijn eenvoudig te verwisselen en op de lampenstandaard te plaatsen. Aan deze standaard zit verder een 1,8 meter lange aansluitkabel met stekker waarmee u de lamp met het stopcontact verbindt. Het handige is dat er een schakelaar op het snoer zit waarmee u eenvoudig de lamp aan en uit kunt zetten, terwijl de stekker in het stopcontact kan blijven zitten.

E14

Zowel de lampenkappen als de standaard hebben een tijdloos en klassiek uiterlijk en passen hierdoor in vrijwel elke interieurstijl. Door de simpele vormen en neutrale beige en houten kleuren staat de Best Season kerstster tafellamp set goed in zowel moderne, klassieke als industriële interieurstijlen. Met de lampenkap in stervorm maakt u uw woning of kantoor direct klaar voor de feestdagen. In de lamp is plek voor een lampje met E14-fitting. Let er alleen wel op dat dit lampje er niet standaard bij zit. Deze moet u zelf nog even kopen.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer1,8 meter
MerkBest Season
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.240.389+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie