Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1304055
Kerstster

De Best Season kerstster tafellamp is een mooie lamp die u zowel tijdens de feestdagen als de rest van het jaar kunt gebruiken om de ruimte te verlichten. Het is een lamp met een voetje van hout en een kerstster er bovenop. Leuk voor tijdens de feestdagen, maar leuk genoeg om ook de rest van het jaar als lampje te gebruiken. In het montuur zit een E14-fitting waar u een lampje in moet draaien van maximaal 25 watt. Dit lampje zit niet standaard bij dit product. Er zit tevens een snoer met een stekker en een aan/uit-schakelaar gemonteerd. Het snoer is 1,8 meter lang.

Materialen

De ster bovenop het voetje van de lamp is gemaakt van papier en heeft een stijlvolle beige kleur. Het voetje is gemaakt van eikenhout. Samen zorgen ze ervoor dat dit lampje in elk interieur mooi zou staan. Deze verlichting ziet er namelijk strak genoeg uit om in een strak interieur mooi te staan en is tevens klassiek genoeg om in een klassieker interieur niet met de meubelstukken te contrasteren. Aangezien er een kerstster bovenop staat, zullen de meeste kopers deze lamp alleen tijdens de feestdagen van stal halen, maar natuurlijk bent u vrij in uw keuze om hem ook de rest van het jaar te gebruiken. Hij geeft namelijk altijd licht en ziet er altijd stijlvol uit.

Tafellamp

Deze Best Season kerstster tafellamp heeft een beveiligingsklasse IP20, Dit wil zeggen dat dit product beschermd is tegen vingeraanrakingen en tegen vaste voorwerpen die groter zijn dan 1,2 centimeter. Het tweede cijfer geeft aan dat de lamp niet tegen vocht kan. Dit geeft aan dat deze Best Season kerstster tafellamp alleen binnen te gebruiken is, in niet-vochtige ruimtes.


Voeding: Netstroom
Afmeting: H55 x B34 cm

Let op! E14 lamp wordt niet meegeleverd

Klik hier voor de bijbehorende E14 fitting

Specificaties
Hout/PapierEiken/beige
ToepassingBinnen
Aantal lampjes,1 (excl.)
VoedingNetstroom
Afmetingen55 x 34 centimeter
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer1,8 meter
MerkBest Season
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 2.305.306+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie