Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1304030
Kerstster

De Best Season papieren kerstster rood is een simpele manier om uw woning of werkruimte met slechts één decoratiestuk in authentieke kerstsfeer te dompelen. Hang hem bijvoorbeeld op voor het raam, op de muur of op elke andere plek waar u wilt. Het enige dat u in uw achterhoofd dient te houden, is dat deze decoratie alleen binnen gebruikt kan worden. Wilt u toch liever decoratie die ook buiten opgehangen kan worden, bijvoorbeeld omdat het wel tegen water kan? Dan willen we u aanraden ons assortiment te bekijken met daarin veel verschillende spullen om de kerst in huis te halen.

Feestmaand

Vaak zetten we, in de decembermaand, een kerstboom met lichtjes neer en branden we kaarsjes. Dit geeft een gevoel van warmte, gezelligheid en saamhorigheid. Deze Best Season papieren kerstster rood kunt u tevens gebruiken om de karakteristieke kerstsfeer in huis te halen. Maar u kunt deze ster natuurlijk ook de rest van het jaar ophangen, daar is hij leuk genoeg voor. Zoekt u een fraai stukje decoratie voor in huis of bijvoorbeeld voor op uw werkplek? Dan is deze mooie decoratie, gemaakt van rood papier, de perfecte manier om de kerstsfeer in de ruimte te vergroten.

Eyecatcher

De Best Season papieren kerstster rood is een eyecatcher en past in vrijwel elk soort interieur, of dat nu klassiek, industrieel, hedendaags of retro is. Omdat hij 43 centimeter bij 43 centimeter groot is, ziet u hem altijd hangen, waar u ook in de ruimte staat. Hij heeft verder 7 gelijke punten die samen zorgen voor de stervorm van deze kerstster. Let er alleen wel eventjes op dat u deze ster alleen ophangt op een plek waar het niet vochtig is, dit om het papier te beschermen en zodat u jarenlang van deze kerstster kunt genieten.


Type: Papier - Rood,
Toepassing: Binnen,
Afmeting: 43 x 43 cm.

Specificaties
PapierRood
ToepassingBinnen
Aantal lampjesGeen
VoedingNvt
AfmetingenØ43 centimeter
Inhoud verpakkingKerstster
Maximaal vermogen lamp25 watt
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Voor 22 uur besteld, morgen in huis
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 2.370.346+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie