Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1303496
Kerstster

Wilt u in een handomdraai sfeer creëren, dan is de Konstsmide 2786-103 kerstster een goede optie om eens in overweging te nemen. Het is een stijlvolle 3D decoratie met een dikke buitenrand, waarin 30 ledlampjes zijn verwerkt. Het leuke aan deze lampjes is, naast alle technische eigenschappen waarover we in de volgende alinea meer zullen vertellen, dat ze ook stervormig zijn. Dit zorgt voor een vrolijk en speels gezicht. Deze kunststof decoratie is trouwens alleen binnen op te hangen of neer te zetten, omdat hij niet tegen vocht kan.

Gebruik van de ster

Als de Konstsmide 2786-103 kerstster eenmaal hangt of neergezet is en de stekker in het stopcontact gestoken is, zullen de lampjes gaan branden waardoor de kerstster oplicht. Dit is een mooi effect en zorgt gelijk voor een fijne sfeer in huis. Het is wel belangrijk om de ster alleen binnen neer te zetten of op te hangen. Wilt u liever decoratie die u ook buiten in de tuin of op uw balkon kunt hangen? Dan raden we u aan ons assortiment eventjes te bekijken, want we hebben veel verschillende soorten decoratie die zowel binnen als buiten te gebruiken is. De aansluitkabel is trouwens transparant en heeft een lengte van 4 meter waardoor hij goed is weg te werken en uit het zicht te houden is.

Duurzaam

Deze kerstster is verder 50 centimeter breed, 50 centimeter hoog en heeft een dikte van 6 centimeter. Als de 30 lampjes binnenin branden, zult u de ster overal goed zien staan of hangen. Hij maakt gebruik van ledlampjes die zelf ook weer in de vorm van een ster zijn. Omdat ledlampen als eigenschappen hebben dat ze vrijwel geen energie verbruiken, niet warm worden en lang meegaan, heeft u jarenlang plezier van deze Konstsmide 2786-103 kerstster.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
DimbaarNee
Inhoud verpakkingKerstster
Kleur kabelTransparant
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer1 meter
MerkKonstsmide
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.240.389+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie