Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1056391
Kerstster

Met de Best Season messing kerstster goudkleur haalt u een stukje decoratie in huis waarmee u simpel de zo typerende kerstsfeer en daarbij behorende gezelligheid in uw woning of werkruimte haalt. In deze decoratie zit namelijk een E14-fitting waarin een lampje gedraaid kan worden. Dit lampje zorgt er voor dat de kerstster schitterend oplicht. De aansluitkabel met daaraan de stekker, heeft een totale lengte van 3,5 meter waardoor u veel vrijheid heeft met betrekking tot waar u de ster wilt ophangen of neerzetten. De ster zelf heeft een diameter van 29 centimeter en is groot genoeg om overal in de ruimte goed te kunnen zien. We verkopen dezelfde decoratie ook in een fraaie koperkleur.

Alleen binnen gebruiken

Het is wel van belang om te beseffen dat u de Best Season messing kerstster goudkleur alleen binnen kunt gebruiken. Hij heeft namelijk een IP-waarde van IP20. IP staat voor International Protection Rating. Hiermee geven fabrikanten van elektronische producten aan hoe het zit met de beveiliging van het desbetreffende product. Het eerste cijfer, de 2, geeft in dit geval aan de deze kerstster bijvoorbeeld niet beschermd is tegen stof, maar wel tegen middelgrote voorwerpen. De 0 in IP20 geeft aan dat het product niet beschermd is tegen water. Daarom raden we aan de ster alleen binnen te gebruiken.

Past in elk interieur

Deze Best Season messing kerstster goudkleur past door zijn klassieke en tijdloze uiterlijk in vrijwel elk interieur. Door zijn simpele vorm en zijn kleur staat hij goed in zowel moderne als klassieke interieurstijlen. Met deze goudkleurige decoratie maakt u uw woning of kantoor direct klaar voor de feestdagen in de maand december. Let op: het lampje dat in de decoratie gedraaid dient te worden, met een maximale wattage van 15 watt en een E14-fitting, dient u zelf nog aan te schaffen.

Specificaties
BeschermingsgraadIP20
Inhoud verpakkingKerstster
FittingE14
Kleur kabelTransparant
Lengte aansluitsnoer3,5 meter
MerkBest Season
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 Dit product is tijdelijk uitverkocht
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 3.240.389+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie