Kerstverlichting

Toon meer

Filter

   
 
Productcode: 1222318
Kerstfiguur - Paddenstoelen

De Konstsmide 6155-203 kerstfiguur paddenstoel is zeer geschikt om tijdens de feestdagen te dienen als decoratie. Deze figuur is geschikt om binnen en buiten gebruikt te worden en is voorzien van duurzame ledverlichting. De voeding wordt geleverd door middel van een aansluitkabel die op een stopcontact kan worden aangesloten. Samen met andere verlichting en decoraties kan uw huis er tijdens de feestdagen zeer sfeervol uitzien. Het materiaal dat voor dit product gebruikt is zorgt ervoor dat de kerstfiguur bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en daardoor niet kan beschadigen of defect kan raken.

Technische specificaties

Om ervoor te zorgen dat de Konstsmide 6155-203 kerstfiguur paddenstoel zowel binnen als buiten kan worden gebruikt is er gebruikgemaakt van acryl. Dit materiaal is doorzichtig en zorgt ervoor dat de verlichting van binnen naar buiten kan schijnen. Het ontwerp maakt het mogelijk om de figuur ook buiten te plaatsen. Hiervoor is het artikel voorzien van een IP44-codering. Dit betekent dat het product bestand is tegen spattend water en tijdelijk buiten kan worden geplaatst. Het product is echter niet geschikt om het hele jaar door buiten te staan. De voedingskabel heeft een lengte van 5 meter en is voorzien van een mantel van transparant pvc. Deze kabel is ook geschikt voor gebruik buiten.

Overige eigenschappen

Dit artikel heeft een hoogte van 25,5 centimeter en is 29 centimeter breed. In totaal wordt er voor de verlichting gebruik gemaakt van 48 ledlampjes. Deze lampjes zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. De omvormer die bij dit product hoort zorgt ervoor dat de 230 volt netspanning die geleverd wordt door een stopcontact wordt omgevormd tot een spanning van 24 volt. Het vermogen dat hiervoor geleverd wordt is 3,6 watt. De ledverlichting is uitgevoerd in de kleur koud wit en is door middel van een dimmer te regelen.

Extra informatie

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om het licht van deze paddenstoel te dimmen, dan zal er een externe dimmer op het artikel moeten worden aangesloten. Een dimmer is niet standaard bij het product inbegrepen en zal apart moeten worden aangeschaft. De kerstfiguur is geschikt om gebruikt te worden in huis en buiten. Omdat er gebruik wordt gemaakt van duurzame en energiezuinige ledverlichting, is het verbruik van dit artikel zeer laag. Desondanks levert de paddenstoel toch voldoende licht om te dienen als prachtige decoratie in de tuin tijdens de donkere dagen rond kerst aan het einde van het jaar.


Leuke paddestoelen van acryl voor gebruik binnen en buitenshuis. De paddestoelen, met 48 koud witte LED's, hebben een transparante kabel van 5 meter lengte. Vrolijke decoratie tijdens de feestdagen.

Voeding: 24 volt Buitenvoeding
Afmeting: B29 x H25.5 cm

Beschermingsgraad: IP44 IP44
IP44 betekent dat de behuizing een elektrisch apparaat beschermt tegen bepaalde invloeden van buitenaf, zoals middelgrote voorwerpen en incidenteel opspattend water. IP44 betekent echter niet dat de behuizing volledig afgesloten is. U kunt het product dus niet constant buiten laten of blootstellen aan andere invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld zon, regen, sneeuw). Het product zal daardoor onherroepelijk - elektrisch of mechanisch - beschadigd raken.


Kerst Accessoires:
- Tijdschakelaars
- 230 volt verlengkabels
- Stekkerdozen
- Kabelbinders

Specificaties
Lampjes48 - Koud wit - Led
ToepassingBinnen en buiten
VoedingNetstroom
AfmetingenB29 x H25.5 centimeter
ExtraDimbaar
Aan/uit schakelaarNee
BeschermingsgraadIP44
DimbaarJa
Inhoud verpakkingKerstfiguur, adapter (excl. dimmer)
Kelvin6000
Kleur kabelWit
Lampen vervangbaarNee
Lengte aansluitsnoer5 meter
Licht effectenNee
MateriaalKunststof
MerkKonstsmide
SchemerschakelaarNee
TimerfunctieNee
Verbruik2.88 Watt
Daarom bestelt u bij Allekabels!
 4-8 dagen levertijd
 Betaal binnen 14 dagen na aankoop
 2.306.528+ Tevreden klanten
 7 Dagen klantenservice
Meer producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie