Overige producten uit: Kerstverlichting binnen

Kerstverlichting kaars vorm niet van echt te onderscheiden

De meeste kerstverlichting kaars vorm wordt in de boom gehangen, maar er zijn ook aanschouwelijke uitvoeringen om neer te zetten. Het enige dat u helaas moet missen is het fonkelen van de echte kaarsjes, zoals bij de staande uitvoeringen van de kerstverlichting kaars vorm wel aanwezig is. Daarvoor in de plaats heeft u dan wel fel lichtende kaars-vormige kerstverlichting die uw kerstboom helemaal tot zijn recht laat komen en de kerstballen extra glans verlenen. Wilt u het bijna helemaal echt hebben, dan kunt u kiezen voor de kerstverlichting waarbij de fitting voorzien is van een druipende kaars-design. En wanneer u ze dan ook nog eens in goudkleur of zilverkleurig neemt, zeker met goudkleurige of bordeauxrode kerstballen, dan wordt uw kerstboom een prachtige bijna elitaire eye-catcher. Normaliter gaat het hier om 230V lampjes. Maar er is ook kerstverlichting kaars vorm die 14V is en waarvoor dan een klein kastje nog nodig is, een zogenaamde transformator, die de 230V omzet naar 14V. Er bestaat zelfs kerstverlichting met kaars die op batterijen werkt. Voor de puristen die de nostalgische kerstboom weer flair willen verlenen, zijn er nog de snoerloze kaarslampjes.

A shiny white christmas

Wie niet van stijve kaarsrechte standaard lampjes houdt, kiest wel mogelijk voor de kerstverlichting kaars vorm. De fittingen zijn er in allerlei kleuren, variërend van wit, via warm-wit tot zilver en zelfs goud. Overigens zijn de gloeilampjes bij de kerstverlichting kaars vorm allen voorzien van kleine fitting E10, geen steekfitting, en de led-uitvoering is helaas niet vervangbaar. Dit geldt ook voor de losse snoerloze kaarslampjes op batterijen. Hoe meer lampjes hoe meer effect de kerstboom zal hebben. De aantallen variëren van 10 lampjes voor kleine kerstbomen of als u het juist heel decent wilt, tot 40 lampjes voor de grote kerstbomen of als u de boom juist schreeuwerige aandacht wilt geven. Niettemin, overbelichting is gauw mogelijk. Ben daarom niet al te scheutig met verlichting als u een stijlvolle kerstboom wilt. Dat is ook tevens het voordeel van de snoerloze kerstverlichting kaars vorm. Die kunt u dan naar wens aanpassen aan de grootte van de boom, waarbij ook nog eens de hoeveelheid versierselen als lametta en kerstballen een bepalende rol meespelen. Alle soorten kerstverlichting kaars vorm in ons assortiment kunnen op de takken van de kerstboom worden geklemd.

Kerstverlichting kaars vorm in vele kleuren

I saw the light is in de Kersttijd een uitspraak die de lading volledig dekt, zowel spiritueel als visueel. De elektrische waxinelichtjes kunnen worden opgeladen en hebben dan een brandduur van om en nabij de 10 uur. Mooi in het donker als aanvulling op de kerstverlichting kaars vorm in de kerstboom. Wilt u het wat bonter dan kunt u kiezen voor een veelkleurige led-kaars met afstandsbediening. Hiermee kunt u dan 12 kleuren en schakeringen instellen. Dan zijn er nog de kleinere bolvormige led-kaarsen met warm wit, bijna gelig, licht die een warme visuele aankleding geven van de ruimte. Wat betreft de kerstverlichting in kaars-vorm voor in de kerstboom hebben we uitvoeringen die alleen voor binnen geschikt zijn, echter ook welke zowel voor binnen als buiten te gebruiken zijn. Al met al is er genoeg variatie in ons aanbod om er het passende voor een sfeervolle kerst te vinden.

Uw kerstverlichting kaars vorm online kopen

Kerstverlichting kaars vorm koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kaarsverlichting of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook schriftelijk zijn wij bereikbaar, zodat u straks het juiste product bestelt.


Klantenservice & Informatie