Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kersttak

Kersttak met led verlichting

Bijna alle kersttakken in ons assortiment zijn voorzien van led verlichting. Dit is het zuinigste type verlichting, tot wel 80% zuiniger dan gloeilampen. Daarbij heeft het geen warmteontwikkeling, waardoor het de veiligste verlichting is voor in uw kerstversiering. Zo kunt u uw kersttak met gemak uren laten branden. Kies voor kersttakken met kleine bolletjes als lampen, of voor takken versierd met bijvoorbeeld mooie bloemen.

Kersttak op batterijen of op netstroom

In ons assortiment kunt u kiezen tussen kersttakken met verlichting op batterijen of op netstroom. Als u uw kersttak in een vaas of een kerststuk wilt plaatsen of ergens wilt hangen of leggen waar een stroomkabel niet handig of niet mooi is, dan is batterij voeding een mooie oplossing. Wilt u geen batterijen gebruiken en moeten verwisselen, dan hebben wij ook een ruim assortiment kersttakken op netstroom.

Kersttak online kopen

Ook een kersttak koopt u eenvoudig online via Allekabels. Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreid assortiment en wilt u uw bestelling morgen al in huis hebben? Plaats dan uw bestelling voor 22:00 uur en reken af via onze veilige betaalmogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij zijn beschikbaar tot 21:00 uur en beantwoorden uw vragen graag.

Klantenservice & Informatie