Kersttak

Kersttakken, guirlandes en meer

Wil je geen hele boom neerzetten, of heb je er al een maar zoek je nog wat kleinere decoratie, dan is de kersttak een ideale tussenmaat. Er zijn verschillende varianten op deze kerstversiering. Zo is er de kluwen van kleine takjes, die je in een vaas plaatst of aan de muur hangt. In de takjes zitten een hoop kleine ledlampjes, waardoor je een stralend geheel krijgt. De kersttakken zijn beschikbaar in verschillende kleuren. In dezelfde stijl zijn er staande takken die je los kunt neerzetten. Zoek je iets met meer volume, kijk dan eens bij de guirlandes. Deze takken of zelfs hele slingers zitten vol kunstdennennaalden en lampjes, waardoor je in één klap de kerstsfeer in huis haalt. Deze guirlandes zijn buigzaam en kun je bijvoorbeeld om een deurpost heen wikkelen, of om de trapleuning. Je kunt zelf eventueel nog meer versiering erop bevestigen, zoals kerstballetjes, hangers of engelenhaar. Met één of meerdere kersttakken zorg je voor mooie verlichting in alle kamers van het huis!

Kersttak met led verlichting

Bijna alle kersttakken in ons assortiment zijn voorzien van ledverlichting. Dit is het zuinigste type verlichting, tot wel 80% zuiniger dan gloeilampen. Vroeger had ledverlichting een koud wit licht, maar tegenwoordig is het net zo’n warme kleur als ouderwetse verlichting. Gloeilampen geven veel warmte af, wat je ook wel voelt als je zo’n lamp aanraakt. Een ledlamp heeft geen hitte afgifte, waardoor het niet alleen energiezuiniger werkt maar ook nog eens de veiligste verlichting is voor in uw kersttakken. Niet alleen wat betreft aanraken, maar ook brandveiligheid. Zo kunt u uw kersttak uren aan laten. Bovendien is het ook veiliger als er kleine kinderen of huisdieren in huis rondlopen, die nog wel eens willen spelen met de mooie lampjes op de kersttak. En dat niet alleen omdat het veiliger is: doordat ledverlichting met andere technologie wordt gefabriceerd dan een gloeilamp, kan deze verlichting ook beter tegen een stootje. Daarom kan deze verlichting makkelijk worden aangeraakt, verschoven, of zelfs een val overleven. Natuurlijk is het niet de bedoeling om opzettelijk met ermee te gaan gooien, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Al deze voordelen hebben ertoe geleid dat in vrijwel alle kersttakken tegenwoordig ledverlichting wordt gebruikt.

Kersttak op batterijen of op netstroom

In ons assortiment kunt u kiezen tussen twee soorten voeding: kersttakken met verlichting op batterijen of op netstroom. Overweeg eerst waar u de versiering wilt plaatsen. Zijn er stopcontacten in de buurt? Sommige kersttakken hebben een lang aansluitsnoer tot wel 10 meter, maar dan is het wel zo fraai als de kabel niet dwars door de kamer hoeft te lopen. Als u uw kersttak in een vaas of een kerststuk wilt plaatsen of ergens wilt hangen of leggen waar een stroomkabel niet handig of niet mooi is, dan is batterijvoeding een mooie oplossing. Er zit een kleine batterijhouder aan de versiering vast, die u uit het zicht kunt leggen. Het nadeel van batterijen is dat deze ook weer leeggaan. U kunt dan een batterijlader gebruiken en oplaadbare batterijen gebruiken, of nieuwe niet-laadbare batterijen kopen. Wilt u geen batterijen gebruiken of moeten verwisselen, dan hebben wij ook een ruim assortiment kersttakken op netstroom.

Accessoires

Bij uw kersttakken zijn er nog een paar praktische accessores om mee te bestellen. Bent u overdag weg en komt u als het buiten donker is thuis? Met een analoge schakelklok kunt u instellen wanneer de lamp in- en uitschakelt. Zo hoeft u niet meer zelf eraan te denken en komt u thuis in een gezellig verlicht huis. Heeft u kersttakken op batterijen, dan kunt u deze ook bestellen bij Allekabels. U kunt ook kiezen voor oplaadbare batterijen in combinatie met een batterijlader. Zo zult u nooit vergeten nieuwe batterijen te kopen en hoef je geen voorraadje ergens thuis te bewaren. Ook zijn er allerlei opties om uw kabels weg te werken, zodat deze niet in de weg liggen in de kamer; van kabelclips tot kabelboxen. Zo maakt u kerst netjes én sfeervol.

Kersttak online kopen

Ook een kersttak koopt u eenvoudig online via Allekabels. Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreid assortiment en wilt u uw bestelling morgen al in huis hebben? Plaats dan uw bestelling voor 22:00 uur en reken af via onze veilige betaalmogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij zijn beschikbaar tot 21:00 uur en beantwoorden uw vragen graag.

Klantenservice & Informatie