Overige producten uit: Kerstster

Kerstster van papier, ontwerp en opbouw

Een kerstster van papier ziet u steeds vaker verschijnen bij mensen thuis of elders, bijvoorbeeld op een werkplek. Ook als decoratief element tijdens de feestdagen ziet u ze vaak bijvoorbeeld in winkels en dergelijke. De kerstster is uiteraard niet enkel van papier vervaardigd, er komen veel meer materialen aan te pas. Het gaat echter om het “lampenkapje”, om de stervorm zelf. Die is bij alle exemplaren kerstster die u in deze productgroep aantreft van papier. De kerstster van papier heeft daarnaast ook nog andere materialen nodig om te kunnen functioneren. Het hele elektrische gedeelte is van metaal dan wel van kunststof. Ook treft u in ons assortiment diverse uitvoeringen aan op een statief. Dat statief kan ook van diverse materialen zijn gemaakt zoals van hout, metaal of van kunststof. Hoe dan ook, door het gebruik van papier is het gebruik van de kerstster van papier beperkt tot het gebruik binnen. Ongeacht de soort papier, in de buitenlucht sneuvelt deze onherroepelijk bij wind en vocht. Een kerstster van papier hoort binnen.

Ster met een kleurtje

Uiteraard is het een fluitje van een cent om een kerstster van papier te voorzien van een kleurtje. U ziet dan ook zeer veel tinten voorbijkomen in deze productgroep. Het ligt er dus maar aan waar uw eigen voorkeur naar uitgaat. Moet een kerstster van papier vooral zo natuurlijk mogelijk overkomen, of mag het ook wat fantasievoller? In het laatste geval zou u ook kunnen overwegen om te gaan voor kunststof. Papier echter kan zorgen voor een meer natuurlijk effect, dit is een van de voornaamste redenen van de groeiende populariteit van de kerstster van papier. Dit soort kerstdecoratie harmonieert uitstekend met andere decoratie en zelfs meubels die van natuurlijke materialen zijn vervaardig. Ook de kleur van de verlichting draagt hieraan bij. Inmiddels is de ontwikkeling van de led techniek zo ver gevorderd, dat vrijwel elke gewenste lichtkleur tussen koud wit en extra warm wit kan worden gegenereerd. Check altijd wanneer u gaat bestellen even of een peertje wordt meegeleverd, bestel anders meteen de lampen online mee met uw kerstster van papier. Bekijk daartoe met name de soort fitting en of er een maximaal wattage voor de kerstverlichting geldt.

Met of zonder aansluitkabel en verlichting

In ons assortiment treft u veel kerststerren aan in alle soorten en maten. De prijzen van veel van onze kerststerren van papier zijn uitzonderlijk laag. Dat heeft ermee te maken dat we u zoveel mogelijk zelf willen laten kiezen. Daarom hebben we ook veel uitvoeringen kerstster van papier in ons assortiment die zonder aansluitkabel en zonder verlichting worden geleverd. Het idee hierachter is dat u deze wellicht al thuis heeft en waarom zou u dan nog een tweede set extra erbij kopen. Heeft u echter geen verlichting met aansluitkabel achter de hand, dan is dit geen probleem. U kunt deze uiteraard meebestellen met uw kerstster van papier, in een koop snel en eenvoudig online besteld. Mocht uw papieren kerstster beschadigd raken, geen nood. Een nieuw “lampenkapje” of kerstster is snel besteld en zodoende heeft u geen onnodige extra kosten. U beslist zelf over uw budget.

Bij een kerstster van papier hoort ook een hemel

Zo, de kerstster is binnen en nu moet hij op de plaats van bestemming worden aangebracht. Een kerstster van papier moet meestal opgehangen worden, tenzij u natuurlijk gekozen heeft voor een exemplaar met standaard. De plek waar hij terechtkomt kan van alles zijn, denk aan een muur of deur, maar ook aan een lint of snoer. Dat ophangen van een kerstster van papier gaat over het algemeen uiterst eenvoudig. Sommige modellen hebben een lipje van kunststof, een beetje vergelijkbaar met bijvoorbeeld een wandklok. Anderen hebben een slinger van papier of ander materiaal. Soms is ook een bevestiging verbonden aan de aansluitkabel. Let wel altijd goed op wanneer u uw kerstster van papier ophangt, dat de bedieningselementen goed bereikbaar blijven. Het is bijvoorbeeld niet zo handig als u telkens een laddertje erbij moet halen om het aansluitkoord van uw kerststerverlichting te kunnen gebruiken.

Uw kerstster van papier online kopen

Steeds meer klanten vinden onze zeer complete kerstshop op internet, een kerstster van papier koopt u dan net als alle andere kerstdecoratie ook online bij Allekabels. Of het nu enkel een losse sterrenkap betreft of een complete set kerstster met lamp en kabel: bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kerstster van papier of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks online precies het juiste product in onze kerst webshop bestelt.


Klantenservice & Informatie