Overige producten uit: Kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting led in alle kleuren

Veel keuze, heel veel keuze hebben wij als het aankomt op verlichting voor met de feestdagen. Dat betreft met name de uitvoering. Kerstboomverlichting led is bijvoorbeeld vrij letterlijk in alle kleuren beschikbaar in ons assortiment. Hoewel nog steeds de bekende kerstboomverlichting led in warm wit en extra warm wit het uitstekend doet, rukken andere kleuren langzaam maar zeker op. Blauw, rood, paars, oranje, geel, groen en vooral multicolor kerstboomverlichting led worden steeds vaker verkocht. Uiteraard passen dit soort opvallende kleuren niet in elke boom, maar ook overige kerstdecoratie wordt steeds kleurrijker. Behalve op de kleur verlichting kunt u ook letten op de kleur van de bekabeling. Een transparante of groene kabel in een (groene) kerstboom geeft een veel rustiger effect dan een witte of andere kleur kabel. Het ligt er uiteraard maar aan waar u zelf het meeste plezier aan beleeft, de keuze is aan u.

Voor in de boom buiten of toch binnen?

De led verlichting in ons assortiment is voor veel gelegenheden geschikt. Niet alle feestverlichting echter kunt u ook daadwerkelijk overal gebruiken. Kerstboomverlichting led die u buiten kunt gebruiken, voldoet aan diverse specifieke eisen. Zo is niet alleen de verlichting zelf bestand tegen temperatuurswisselingen en invloed van vocht, ook de bekabeling alsmede de voeding is hiertegen bestand. Met name dit laatste is van belang, dit geldt voor zowel de uitvoeringen met een trafo als voor de batterijvoeding varianten. Voor wat betreft de bevestigingsmogelijkheden is er eigenlijk geen verschil tussen kerstboomverlichting buiten of binnen. Deze wordt overigens ook niet meegeleverd. Heeft u dus bepaalde ideeën over waar u de kerstboomverlichting led wil plaatsen maar weet niet hoe u dat voor elkaar krijgt, kijk dan ook eens in ons assortiment bevestigingsmaterialen zoals clips, klemmen en tie rips.

Niet uitsluitend voor in de boom

Feestverlichting wordt tegenwoordig zo ontworpen en geproduceerd dat ze jaren meekan. Omdat kerstboomverlichting led zo robuust is, wordt het ook steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt. U ziet ze bijvoorbeeld als decoratief element terug in transparante schalen of in een grote glazen vaas. Ook worden ze met behulp van zuignappen en klemmen bevestigd aan glazen oppervlaktes zoals spiegels, ramen en dergelijke. Voordeel van dit soort materialen is dat ze het licht weerkaatsen, waardoor het effect van deze kerstboomverlichting led nog eens extra wordt versterkt. Wel is het van belang, zoals ook hiervoor al is aangeduid, dat u rekening houdt met de geschiktheid van de ledjes. Bevestiging aan een glazen schuifpui binnen kan altijd, maar voor de buitenkant moet u toch even opletten. Hoewel het lijkt of de plaatsing voldoende beschutting biedt, kan kou en vocht kerstboomverlichting led beschadigen.

Heel veel lampjes of gewoon veel lampjes?

Doordat de technische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zo sterk zijn ontwikkeld de laatste jaren, ziet u ook steeds grotere aantallen lampjes aan kerstboomverlichting led verschijnen. Het maakt immers qua energiekosten nauwelijks meer iets uit of er 50, 100 of nog meer led lichtjes in stelling worden gebracht. Ook qua warmte ontwikkeling maakt het niet zo bijster veel uit, kerstboomverlichting led wordt immers niet warm, ongeacht het aantal lampjes dat de kerstverlichting in gebruik heeft. Interessant is overigens dat bij het dimmen van ledjes ondanks het feit dat er minder stroom door de kerstverlichting stroomt, het rendement van de verlichting toch toeneemt. Dat geldt ook voor kou: hoe lager de temperatuur, hoe hoger het rendement van kerstboomverlichting led.

Altijd maar weer kaarsjes in de boom

Wanneer u het assortiment kerstboomverlichting led bekijkt, ziet u vrijwel altijd de kaarsvorm in alle soorten en maten verschijnen. Toch hebben we ook andere vormen in ons assortiment. Doordat led lichtjes zo minuscuul zijn en ook technisch goed te verwerken zijn, hebben we naast de kaarsvorm ook de druppelvorm in huis. Kerstboomverlichting led in druppelvorm heeft de ledjes aan de uiteindes van elk kabeltje. Een variant hierop vormen de lichtsnoeren waarbij de ledjes als bolletjes aan een soort stekels zijn geplaatst. Het ziet er een beetje uit als een verlichte rups. Interessant is het om de diverse soorten kerstboomverlichting led te combineren in een ontwerp. Zoekt u overigens een speciaal type kerstboomverlichting led maar vindt het niet op onze site, neem dan contact op.

Uw kerstboomverlichting led online kopen

Kerstboomverlichting led koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Ook voor accessoires voor het bevestigen en aansluiten van kerstboomverlichting led kunt u bij ons terecht. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstboomverlichting led of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks het juiste product bestelt.