Overige producten uit: Kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting kaars binnen of buiten

Om de zoveel tijd wordt feestverlichting vernieuwd, bijvoorbeeld omdat de oude stuk gaat of dat er varianten op de markt verschijnen die zuiniger met energie omgaan. Ook wil u misschien wel eens wat anders aan de kerstboom zien verschijnen. Wanneer u op zoek bent naar kerstboomverlichting kaars, is de eerste vraag die u zich moet stellen: waar staat de boom eigenlijk? Het maakt namelijk nogal wat uit of kerstboomverlichting binnen of buiten zal worden gebruikt. Hoewel geldt dat verlichting die geschikt is voor gebruik buiten natuurlijk ook binnen gebruikt kan worden, geldt dat niet andersom. Kerstboomverlichting kaars buiten én binnen voldoet aan enkele specifieke veiligheidseisen. Dat is ook logisch, de invloed van vocht en temperatuurschommelingen kunnen de voeding, overige elektronica en de lampjes van deze verlichting aantasten. Met name de voeding is aangepast aan de weersomstandigheden buiten. U kunt kiezen tussen exemplaren die u gewoon aan 230 v aansluit of kerstboomverlichting kaars op batterij, we hebben ze allemaal.

Lengte en lampjes

De lengte van een kerstboom kan vari:eren, niet iedereen heeft zin in een forse boom in huis of op de werkplek. Van de andere kant worden ook steeds vaker meerdere kleine boompjes bij elkaar gezet om de juiste sfeer te bereiken. Hoe kies je nu de juiste lengte kerstboomverlichting? Veel mensen gebruiken in de kerstboom meerdere slingers met lampjes. Dat kan er prima uitzien, maar het kan ook een allegaartje van stijlen opleveren. U kunt in zo’n geval ook kiezen voor kerstboomverlichting kaars die wat langer is. Met een lengte van zo rond de 10 meter kunt u al een flinke boom verlichten met een enkel lichtsnoer. Is er sprake van een forse boom, hebben we ook kerstboomverlichting kaars van rond de 15 meter of zelfs van 20 meter in ons assortiment. Behalve deze langere lichtsnoeren, bieden we ook vele kleinere uitvoeringen aan. Ten slotte hebben we ook stand alone kerstboomverlichting kaars. Compleet met clip en voorzien van batterijvoeding, kunt u deze kerstboomverlichting kaars letterlijk overal aan vastklemmen, niet enkel aan tak of boom.

Een kaars hoeft niet altijd wit te zijn

Hoewel kerstboomverlichting kaars al lange tijd populariteit geniet, betreft dit toch vooral de meer klassieke uitvoering. Dat betekende vele jaren lang dat door fabrikanten zoveel mogelijk gemikt werd op imitatie van de echte kaars. Denk dus aan een witte kaarshouder met een gelig lichtje. Vele jaren was dat ook technisch de enige optie die aangeboden kon worden. In de winkel zag u enkel deze uitvoering, hooguit in verschillende lengtes. Vandaag de dag is de techniek dermate ontwikkeld, dat in principe alle varianten kunnen worden aangeboden, dat geldt zowel voor de kleur van de kaarshouder als voor de kleur van het (led) licht. Zoekt u een rood kaarsje of misschien een koperkleurig? Wij hebben ze in het assortiment. Uiteraard hebben we ook nog steeds de witte of creme kaarshouder met warm wit kaarslichtje in ons assortiment. Gaat u voor een echte eigen look, kijk dan ook eens naar de kleur van de kabel van de kerstboomverlichting kaars. Ook deze kunt u afstemmen op de kleuren van de rest van uw decoratie, interieur thuis of op de werkplek. Zoekt u een specifieke kleur of uitvoering maar ziet u dit niet terug in ons assortiment? Neem dan eens contact met ons op, misschien vinden wij toch een leverancier zodat we het alsnog in ons assortiment kerstboomverlichting kaars opnemen.

Of toch nog maar een gloeilamp?

Ook (of misschien zelfs juist) bij feestverlichting staat de ontwikkeling niet stil. Er wordt daarbij vooral gemikt op energiezuinige producten, die gelijktijdig steeds meer lichtopties kunnen bieden én ook nog eens goedkoper worden. Hoewel vrijwel alle kerstboomverlichting kaars tegenwoordig opgebouwd is rond de duurzame led technologie, kunt u toch nog steeds varianten online kopen die met het aloude gloeilampje werkt. U vindt de kerstboomverlichting kaars met gloeilamp wanneer u selecteert op type gloeilamp kaars. Over het algemeen geeft een gloeilampje warm wit licht, terwijl led lampjes meer divers zijn. Ook het aantal lampjes hangt hiermee samen. Omdat led een stuk duurzamer is en dus minder energie verbruikt, zult u bij kerstboomverlichting kaars op basis van led technologie meestal meer lampjes zien aan de slinger. Meer lampjes dus, tegen een lagere prijs. Fijn toch?

Uw kerstboomverlichting kaars online kopen

Kerstboomverlichting kaars koopt u online bij Allekabels, net als al uw andere kerstdecoratie en kerstverlichting. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop, ook van al uw accessoires. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstboomverlichting kaars, over het installeren hiervan of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.