Overige producten uit: Kerstboomverlichting

Verschillende soorten kerstboomverlichting voor buiten

Altijd moeilijk, de juiste kerstboomverlichting kiezen die u voor buiten wilt gebruiken. Er zijn ook zo veel verschillende soorten kerstverlichtingen. Zo kan de vorm van het lampje verschillen. Er zijn bijvoorbeeld kerstboomverlichtingen in de vorm van een kaarsvlam, bolletje of staafje. Maar ook de samenstelling van de kerstboomverlichting voor buiten kan variëren. Er zijn standaard kerstverlichtingen waarbij de lampjes allemaal dezelfde afstand tussen elkaar hebben. Cluster kerstverlichtingen zijn gebundelde lampjes in een soort tros. Let er bij deze laatstgenoemde kerstboomverlichting wel op dat u waarschijnlijk meer lampjes nodig heeft om de gehele boom of struik die buiten staat te kunnen bedekken. Welke soort kerstverlichting u ook kiest, ze geven ieder hun aparte effect. De cluster verlichtingen zijn subtieler in hun uitstraling ten opzichte van de ‘normale’ lampjes. Genoeg keuze om op een persoonlijke manier een draai te geven aan de sfeerverlichting. Wij hebben allerlei kerstboomverlichting die u eenvoudig online bestelt.

Kies uw kleur!

U kunt dus tussen verschillende samenstellingen van lampjes kiezen en ook nog verschillende vormen kerstboomverlichting die u buiten wilt gebruiken. Als dat nog niet genoeg keuze is, kunt u ook nog kiezen tussen verschillende soorten kleuren. Wat dacht u van de kleuren geel, blauw, rood, groen, wit of gewoon alle kleuren in een combinatie. Het ligt er een beetje aan welke sfeer u wilt creëren met de kleur lampjes. De warm witte kerstverlichting en de multicolor lampjes van de kerstboomverlichting kunnen voor een nostalgische sfeer zorgen als u deze buiten ophangt. Maar als u een andere kleur mooier vindt, is dat natuurlijk geheel aan u. Over smaak valt niet te twisten. Wij hebben voor u een ruim assortiment aan kerstboomverlichting die u buiten kunt gebruiken.

Waar moet u op letten bij kerstboomverlichting?

Er is kerstboomverlichting voor binnen als buiten. De kerstboomverlichting voor buiten stelt wel net iets hogere eisen dan voor binnen. Dat is natuurlijk logisch, aangezien rond de Kerst het koud en vochtig is en het zelfs kan vriezen. Daar moet de kerstboomverlichting wel tegen bestand zijn. Als u buiten een boompje zoals een conifeer, kerstboom of buxus wilt versieren, maak dan gebruik van gewone LED lampjes, bij voorkeur met 10 cm tussen de kerstboomverlichting voor een subtiele uitstraling. Ook handig als u een timer koopt voor de kerstboomverlichting. Dat voorkomt dat u ’s ochtends en ’s avonds laat naar buiten moet om de lampjes uit te schakelen. Tegenwoordig zijn de meeste kerstboomverlichtingen zowel voor binnen als buiten geschikt. Kerstlampjes die zijn gemaakt voor binnengebruik, zijn niet altijd geschikt voor buiten. U kunt het beste voor de zekerheid kerstboomverlichting voor buiten kopen, omdat u deze altijd ook nog binnen kunt gebruiken. Allekabels heeft diverse kerstboomverlichtingen voor buiten in het assortiment.

Lampjes verdelen

Voordat u echt geniet van de feestelijke kerstdagen, zult u eerst de kerstboom moeten versieren. Kerstballen, slingers en andere ornamenten ophangen lukt meestal wel aardig. Maar voordat u daar aan begint, zult u eerst de kerstverlichting in de boom moeten hangen. Daar zit meestal de onrust in. Vaak zit het snoer in de knoop en kan het zijn dat sommige lampjes niet meer werken waardoor u deze moet vervangen. Als dat eenmaal gebeurt, is moet de lampjes ook nog mooi verdeeld worden in de boom. Dit geldt niet alleen voor binnen, maar ook voor kerstboomverlichting die u buiten gebruikt. Advies is om aan de achterzijde te beginnen om het snoer naar het stopcontact minder opvalt. Begin boven in de boom de kerstboomverlichting buiten op te hangen en wikkel de lampjes om de boom naar de onderkant. Mochten er gaten in de verdeling zitten, verleg het snoer dan richting die plekken zodat alles mooi verdeeld is.

Hoeveel kerstboomverlichting heeft u nodig voor buiten?

Veel mensen vragen zich af hoeveel kerstboomverlichting zij nodig hebben in hun kerstboom of andere soort boom of struik die buiten staat. Voor andere varianten dan de kerstboom is dit moeilijk in te schatten. Wel kunt u op basis van de hoogte van de kerstboom te weten komen hoeveel lampjes u nodig heeft. Bij een kerstboom van 1 meter zijn 100 lampjes voldoende, bij een boom van 2 meter zijn 300 lampjes voldoende. Dit is een geschat aantal lampjes voor uw kerstboomverlichting voor buiten. Deze indicatie voor de hoeveelheid lampjes blijft een kwestie van smaak. Misschien vindt u het wel mooier om meer kerstboomverlichting in de boom buiten te hangen. Hoe meer kerstboomlichtjes u in de boom hangt, hoe minder overige kerstversiering u buiten hoeft te gebruiken.

Uw kerstboomverlichting voor buiten online kopen

Uiteraard wilt u uw boom of struik die buiten in de tuin staat mooi versieren met verlichting. Kerstboomverlichting voor buiten koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstboomverlichting voor buiten of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.