Overige producten uit: Kerstboomverlichting

Verschillende vormen en soorten kerstboomverlichting

U heeft de keuze uit verschillende soorten en vormen kerstboomverlichting. De verlichting is standaard vaak voorzien van warm of koud wit licht. Maar ook het licht zelf kunt u in verschillende kleuren krijgen en zelfs met een combinatie van verschillende kleuren. Wat dacht u van de kleuren rood, blauw, groen, geel en roze of een combinatie van al deze kleuren. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen die hoort bij uw persoonlijke kerstboom. Maar ook met de vorm van de lampjes kunt u een bepaalde authentieke sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan lampjes in de vorm van een kaars, bolletje of staafje. Daarnaast is er ook kerstboomverlichting waarmee u binnen nog een extra aparte sfeer kunt neerzetten. Zo is er kerstboomverlichting met een twinkel-effect, zodat de lampjes meer tot leven komen. Als u meer van rust houdt, kies dan voor lampjes die constant branden. Bekijk en bestel uw verlichting eenvoudig via onze webshop.

Wat is uw lievelingskleur?

Traditioneel gezien hebben kerstboomverlichtingen voor binnen meestal een warme witte kleur. Dat roept bij de meeste, vaak wat oudere mensen een gevoel van nostalgie op. Vooral binnen in huis straalt deze kerstboomverlichting gezelligheid en warmte uit. Houdt u meer van een trendy uitstraling en van wit licht dat eerder een koude, winterse sfeer oproept? Dan kunt u beter kiezen voor koud wit licht. Dit is een fellere, ietwat blauwig licht dat voorheen kenmerkend was voor LED lampjes. Vroeger gaven alleen gloeilampen een warm wit licht, maar tegenwoordig is LED verlichting ook verkrijgbaar in warm wit licht. Wilt u eens wat anders dan het standaard witte licht? Dan is kerstboomverlichting met een kleurtje voor uw kerstboom die binnen staat wellicht een goede keuze voor u. Bent u meer iemand van de bonte kleurencombinaties, dan is multicolor kerstboomverlichting voor binnen een ideaal product voor uw kerstboom.

Kerstboomverlichting voor binnen met LED lampjes

Tegenwoordig is vrijwel alle kerstboomverlichting voor binnen voorzien van LED lampjes. Vroeger kon men enkel kerstboomverlichting voor binnen kopen die bestond uit gloeilampjes. Waar voorheen alleen warm wit licht geproduceerd werd door gloeilampen, kan de LED verlichting hedendaags zowel warm als koud wit licht geven. Zo blijft de keuze voor het soort licht volledig in uw handen. Daarnaast is er ook voldoende LED kerstboomverlichting met kleur die u binnen kunt gebruiken voor in de boom. Er zijn meerdere voordelen aan het gebruik van LED verlichting. Zoals u al heeft kunnen lezen is LED verlichting in verschillende kleuren beschikbaar. LED is ook nog eens zuinig in energieverbruik. Dus u hoeft zich tijdens en na de kerstperiode niet zo’n zorgen te maken dat u een torenhoge energierekening krijgt. Andere voordelen van LED is dat het duurzaam is en dat de lampjes ook vrijwel niet warm worden.

Hoe verdeel ik de kerstboomverlichting voor binnen in huis?

Het is elk jaar bijna altijd een moment van onrust: de kerstboom optuigen. De hoogste frustratiefactor zit hem in het ophangen van de kerstboomverlichting. Vaak moet u eerst als een boeienkoning het snoer van de kerstboomverlichting voor binnen uit de knoop halen. Vervolgens controleert u – voordat u de lampjes in de boom hangt – of alle lampjes van de kerstboomverlichting binnen nog werken. Zo ja, dan kunt u beginnen met de verdeling van de lampjes. U kunt zowel onderaan of bovenaan de boom binnen beginnen met de kerstboomverlichting. Sommige mensen beginnen bovenaan en werken met twee snoeren: een lampjesbundel voor de achterkant en de andere bundel voor de voorkant. U kunt ook onderaan beginnen, zodat het grootste deel van het snoer is weggewerkt in het breedste deel van de kerstboom. Ga niet te secuur aan het werk. Als u na afloop uw ogen een beetje dichtknijpt, dan zult u zien dat hier en daar nog wat zwarte gaten zijn. Verplaats indien nodig de kerstboomverlichting die u gebruikt voor de boom die binnen staat.

Hoeveel lampjes heb ik nodig voor mijn kerstboom?

Hoeveel lampjes u voor de kerstboomverlichting voor binnen in de kerstboom nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van de boom. Daarnaast heeft het ook met uw smaak te maken. Sommige mensen vinden weinig lampjes mooi, omdat er een subtiele aandacht op de kerstboom valt. Andere mensen willen juist alle aandacht vestigen op de kerstboom omdat zij dit zien als centrale versiering tijdens Kerstmis. Voor die mensen zullen er nooit genoeg lampjes in de boom zitten. Maar een kerstboom die binnen staat, heeft over het algemeen minder kerstboomverlichting nodig dan een boom die buiten staat. Er zit wel een verschil in de soort verlichting. Standaard verlichting heeft lampjes die op een bepaalde afstand van elkaar staan. Bij cluster kerstboomverlichting zitten de lampjes meer bij elkaar waardoor u meer lampjes binnen nodig heeft om de hele boom te versieren. Houd er rekening mee dat een boompje van een halve meter maximaal 100 lampjes nodig heeft, maar een boom van 2 meter zal tussen de 350 en 500 lampjes nodig hebben.

Uw kerstboomverlichting voor binnen online kopen

Uiteraard wilt u uw kerstboom die binnen in de woonkamer staat mooi versieren met verlichting. Kerstboomverlichting voor binnen koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstboomverlichting voor binnen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.