Overige producten uit: Lichtgordijn

Waarom een led lichtgordijn?

U heeft waarschijnlijk al diverse kerstverlichtingen in huis. Is het niet in de kerstboom, dan zit het wel in een vaas, buiten om een boompje of een struik of hangt de kerstverlichting rondom het raamkozijn. Met een led lichtgordijn kunt u een heel ander effect creëren. Daarbij is het ook nog gemakkelijk in gebruik. Met een lichtgordijn met led lampjes kunt u in een klap een hele oppervlakte bedekken zoals een raam, een struik of een gehele boom. Dit is bijvoorbeeld handig als u niet veel tijd heeft of tijd wilt besteden aan diverse kerstversieringen. Misschien heeft u wel tijd om kerstverlichting op te hangen. Maar het een led lichtgordijn is het des te makkelijker. U hoeft dan niet elk lampje stuk voor stuk op te hangen met de juiste afstanden. Een lichtgordijn is op voorhand al met led lampjes gemonteerd, waarbij de afstand ook al gelijk is getrokken. In het assortiment van Allekabels vindt u diverse lichtgordijnen.

Waarvoor kan ik een lichtgordijn gebruiken?

Er zijn diverse soorten led lichtgordijnen. Zo zijn er varianten die u voor het raam kunt hangen. Door het lichtgordijn is het volledige raam dan helemaal gevuld met lampjes. U kunt er ook voor kiezen om een lichtgordijn voor het raam te hangen dat alleen het bovenste gedeelte van het raam bedekt. Zo heeft u nog de ruimte om de rest van het raam met andere kerstversiering te bekleden. Er zijn natuurlijk led lichtgordijnen die kort zijn qua lengte, maar een lichtgordijn komt pas goed tot zijn recht met een lengte vanaf 3 meter. U kunt zowel binnen als buiten een led lichtgordijn gebruiken voor bij het raam, bij de voordeur, om op te hangen aan de dakgoot of om een kerstboom te leggen. Het is geheel aan u waar u het led lichtgordijn aan wilt bevestigen. Wat vast staat is dat een lichtgordijn een bedrage levert aan de warme en gezellige kerstsfeer. Gemakkelijk in gebruik, omdat u in een keer een geheel oppervlak bedekt.

Verschillende soorten led lichtgordijnen

De meest bekende led lichtgordijnen zijn waarschijnlijk wel het model waarbij er een draad gespannen kan worden en er op een bepaalde afstand tussen elkaar draden met lampjes omlaag hangen. Het kan nonchalant overkomen, maar dat heeft juist wel een speels karakter. Daarnaast zijn er ook hele lichtnetten verkrijgbaar in vierkante of rechthoekige afmetingen. Deze zijn ideaal om over een struik of boompje te leggen. Natuurlijk kunt u deze ook gebruiken om aan een muur of schutting te bevestigen, zodat dit oppervlak in een keer de uitstraling krijgt die hoort bij de winterse feestdagen. Wat dacht u trouwens van ijspegels als led lichtgordijn? Hang de ijspegels langs de dakgoot en de koude, puntige pegels dragen onverwacht bij aan de warme kerstsfeer rondom uw huis. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een lichtgordijn dat is voorzien van led sterren. Allekabels heeft het allemaal in het assortiment.

De voordelen van led

Als u op zoek bent naar kerstverlichting die een warme, gezellige uitstraling heeft, dan zou u wellicht al snel denken aan kerstversiering met gloeilampen. Dat was vroeger wel zo, maar tegenwoordig is dat niet meer nodig. Het is hedendaags ook mogelijk om led verlichting te kopen die hetzelfde warm wit licht geeft. Zo hebben wij ook led lichtgordijnen die een warme uitstraling hebben. Als u liever koud wit licht heeft om een sneeuwachtige sfeer te creëren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Led heeft zo nog wel meerdere voordelen. Het is duurzaam in gebruik en gaat wel acht keer langer mee dan gloeilampen. Uw led lichtgordijn gaat dus de komende jaren nog wel mee met de kerstdagen. Led is daarbij ook nog eens energiezuinig, dus uw portemonnee is ook blij met de aanschaf van deze soort lichtgordijnen. Ten slotte wordt led ook vrijwel niet warm, dus u hoeft niet vrezen dat er brandgevaar kan ontstaan.

Led lichtgordijn voor buiten

De meeste led lichtgordijnen zijn tegenwoordig zowel binnen als buiten te gebruiken. Let toch altijd even goed op de productomschrijving. Allekabels heeft bij de productinformatie altijd staan of een led lichtgordijn binnen, buiten of voor beide gebruikt kan worden. De lichtgordijnen die ook buiten gebruikt kunnen worden zijn voorzien van zowel waterdichte kabels als led lampjes. Waar u ook op kunt letten is dat het aantal Volt maximaal 24 moet zijn. Een snoer van 220 Volt of meer kan bij vochtigheid vaak niet meer goed functioneren. Als u in de buurt van de buitenplaatsing van de kerstverlichting een stopcontact heeft, heeft netstroom altijd de voorkeur. Mocht die mogelijkheid er niet bestaan, dan biedt een led lichtgordijn op batterijen wellicht een oplossing. Enige nadeel is dat u telkens de batterijen moet vervangen. Allekabels heeft voornamelijk lichtgordijnen op netstroom in het assortiment.

Uw led lichtgordijn online kopen

Een led lichtgordijn koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een led lichtgordijn of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.


Klantenservice & Informatie