Jack 3.5mm naar 3.5mm - Koppelstuk

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Jack koppelstuk 3.5 mm Verpakt per stuk
   
Type: Stereo - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm stereo female,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo female,
Verpakt per stuk.
Productcode: 1079
voorraad: 1.376
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
€ 1,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1079
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Met een koppelstuk voor 3,5 millimeter jackstekkers wordt het zeer eenvoudig gemaakt om twee jackkabels met elkaar te koppelen. Dit jackkoppelstuk van Goobay is speciaal ontworpen om twee audiokabels die voorzien zijn van een 3,5 millimeter jackstekker met elkaar te verbinden en om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het geluid hetzelfde blijft. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een koptelefoon met een 3,5 millimeter jackverlengkabel te koppelen zodat u veel meer bewegingsvrijheid hebt bij het dragen van een koptelefoon. Het koppelstuk kan ook gebruikt worden voor een microfoon die gebruik maakt van eenzelfde soort aansluiting.

Technische eigenschappen

Dit artikel van Goobay is gemaakt van hoogwaardig zink. Dit materiaal is gebruikt om te zorgen voor de beste koppeling zodat de kwaliteit van de audio die wordt doorgegeven het best blijft. Dit product is aan beide uiteinden voorzien van een vrouwelijke 3,5 millimeter jackaansluiting. Hierop kunnen 3,5 millimeter male jackstekkers worden aangesloten die u met elkaar wilt verbinden. De aansluitingen zijn geschikt voor het doorgeven van audio in stereo en het product is niet afgeschermd.

Meer eigenschappen

Het product heeft een lengte van 38 millimeter en is 10 millimeter in diameter. Het totale gewicht van dit compacte product is 7,4 gram. Het jackkoppelstuk van Goobay is RoHS gecertificeerd. Dit betekent dat het volgens Europese richtlijnen is vervaardigd zonder gebruik te maken van stoffen die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Het koppelstuk is dan ook vrij van lood, kwik, cadmium, chroom VI en polybroombifenylen. Dit koppelstuk wordt per stuk verkocht tegen een zeer voordelige prijs. Dit maakt het dan ook zeer aantrekkelijk om voor weinig geld een geschikte manier te vinden om uw jackkabels te koppelen en ook de kwaliteit van het geluid te behouden.

Extra informatie

Het product kan universeel gebruikt worden. Het maakt dan ook niet uit welk uiteinde wordt aangesloten op het apparaat dat audio zendt of ontvangt. Let er bij het aansluiten wel op dat er minstens één apparaat moet zijn dat de audio verzendt en één dat deze kan ontvangen. Als beide apparaten verzenden of ontvangen, dan heeft het gebruik van dit artikel geen zin. Voor meer producten die voorzien zijn van een 3,5 millimeter jackaansluiting, zoals verlengkabels en adapters kunt u ook op onze website terecht.

Jack Koppelstuk,
Type: Stereo - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm Stereo Female,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm Stereo Female,
Verpakt per stuk.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie