voor iPhone 5

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
VGA Adapter Kabel voor iPhone 5,
Merk: Apple - Original,
Aansluiting 1: Lightning Male,
Aansluiting 2: 15-polig VGA Female.
Productcode: 1197476
voorraad: 3
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1197476
Meer informatie over dit product

Met de orignele Apple Lightning-naar-VGA-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je apparaat synchroon op je VGA-televisie, -beeldscherm, -projector of een ander geschikt scherm weergeven in maximaal 1080p HD.

Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-VGA-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je apparaat en via een afzonderlijk verkrijgbare VGA-kabel op de VGA-ingang van je tv of projector.

Geschikt voor alle iPhones en iPads met een Lightning aansluiting

Specificaties

VGA Adapter Kabel voor iPhone 5
MerkApple - Original
Aansluiting 1Lightning Male
Aansluiting 215-polig VGA Female
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie