Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Wekker

Balance Kwartswekker - Balance
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 24,49
Digitale Reiswekker - Nedis
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 14,49
Wekker - Nedis
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 16,99
Wekker - Nedis
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 17,99
Wekker - Qi lader - Allteq
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 21,49
Wekker - Tweevoudige timer - TFA-Dostmann
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 22,29

Wekkers: waar kan ik uit kiezen?

U wilt een wekker kopen, maar er is zo veel keus! Het liefst zou u natuurlijk lekker in bed blijven liggen tot u vanzelf wakker wordt, maar helaas, de plicht roept. Wordt u dan liever wakker van een ouderwets gerinkel? Vindt u klokkijken nog altijd het prettigst door de grote en de kleine wijzer te volgen? Neem dan eens een kijkje bij onze analoge wekkers. Liever een moderne weergave? Dan is een digitale wekker meer iets voor u. Deze produceren vaak een harde zoemtoon waardoor u gegarandeerd uit dromenland ontwaakt.

Wekkerradio of wekker met MP3-functie

Graag wakker worden met een wijsje in uw hoofd? Kies dan voor een wekkerradio en word elke ochtend gewekt door uw favoriete radiostation. Bepaalt u liever zelf welke muziek u uit uw slaap rukt? Dan zijn er ook alarmklokken met MP3-functie. Hierbij wordt een kabeltje geleverd om uw MP3-speler of telefoon te verbinden. Met uw favoriete muziek begint de dag dan meteen goed! Voor een wat rustigere manier van ontwaken is een wekker met wake-up light ook nog een optie. Deze alarmklok simuleert een zonsopgang door een licht dat steeds feller wordt. Trekt u zich van fel licht niet zo veel aan, dan kunt u natuurlijk nog altijd een alarmtoon aanzetten op deze alamklok.

DCF klok

Tijd is geld en op tijd zijn is dus ontzettend belangrijk. Komt dit voor u aan op milliseconden, dan heeft u een wekker met DCF klok nodig. Deze klokken ontvangen een radiosignaal dat wordt afgeleid van een aantal atoomklokken. Hierdoor loopt de alarmklok altijd op de milliseconde goed en hoeft u de tijd niet zelf in te stellen. De meeste van deze alarmklokken hebben daarnaast ook nog een weergave van de datum en de dag, of zelfs de temperatuur binnen- en buitenshuis. Weet u bij het opstaan gelijk of het tijd is voor een dikke trui, of juist voor een paar sandalen! Verder springen ze automatisch om van zomer- naar wintertijd en andersom.

Nog heel even snoozen

Ligt uw bed zo lekker dat u zich altijd weinig aantrekt van de eerste keer dat de wekker gaat? Om te voorkomen dat u hem uitzet en een gat in de dag slaapt, kunt u kiezen voor een wekker met snoozefunctie. Zo stelt u het moment van opstaan nog even uit, zonder dat u zich gelijk volledig verslaapt. Bent u een beruchte snoozer die het opstaan rustig nog een uurtje uitstelt? Misschien is het voor u dan beter om rijdende wekker te kopen. Deze alarmklok rijdt met een enorme vaart van uw nachtkastje af en vlucht door uw slaapkamer. U kunt hem alleen uitzetten door uit bed te stappen en naar de wekker toe te lopen. Tegen die tijd staat u toch al naast uw bed en kunt u maar beter gewoon opstaan.