Overige producten uit: Ventilator

Basisspecificaties tafelventilator

Allekabels verkoopt tafelventilatoren die gedefinieerd worden door het vermogen, de draaisnelheid en de grootte. Deze eigenschappen bepalen hoe krachtig de luchtstroom is die door het apparaat geproduceerd wordt. Het is wel zo dat deze eigenschappen op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, dus een bepaalde uitvoering kan relatief klein zijn, maar wel een hoge draaisnelheid en vermogen hebben. Dit betekent een krachtige geconcentreerde luchtstroom. Een wat lager draaivermogen en een grotere afmeting betekent dus een iets meer uitgespreide bries. Het verschilt natuurlijk per persoon en per locatie wat de juiste keuze is.

USB-modellen

Ons assortiment bevat uitvoeringen met netstroomvoeding, maar ook met USB-voeding. De exemplaren met USB-voeding steekt u simpelweg in een USB-poort van uw laptop of pc en de ventilator houdt uw hoofd koel terwijl u achter uw computer zit te werken. Deze modellen verschillen in zoverre van de netstroom-uitvoeringen dat er meestal maar één stand is om uit te kiezen, en bovendien zijn deze modellen veel kleiner dan de producten op netstroom. Kies dus één van deze versies als u verkoeling zoekt tijdens het werk achter uw laptop of pc, maar niet als u een hele kamer wilt ventileren.

Draaihoeken en brandveiligheid

Bij de netstroomversies zijn er buiten de blaaskracht nog een aantal andere eigenschappen van deze apparaten handig om in de gaten te houden. De draaihoek van de tafelventilator bepaalt bijvoorbeeld hoe uitgebreid de ventilatie over de ruimte verspreid kan worden. Als het apparaat dienst moet doen als ventilator voor een hele ruimte is het natuurlijk een voordeel als de draaihoek groot is. Er zijn ook modellen zonder draaihoek, dus let hierop bij het kiezen. Naast de horizontale draaihoek hebben veel modellen ook een verticale draaimogelijkheid, zodat de tafelventilator naar boven of beneden kan worden gericht. Hiervoor geldt natuurlijk hetzelfde: hoe groter de hoek, hoe groter de verspreiding. Een andere eigenschap van deze apparaten is dat de meeste modellen een ingebouwde oververhittingsbeveiliging bevatten, voor gevallen wanneer er oververhitting zou kunnen ontstaan.

Uiterlijk

Buiten de technische specificaties van deze apparaten is het ook belangrijk dat het uiterlijk acceptabel is voor het oog. Ons assortiment aan ventilatoren op netstroomvoeding bevat witte, zwarte, zilveren, bronzen en koperkleurige exemplaren. Vooral deze laatste exemplaren hebben een modern metalen ontwerp dat niet misstaat in een hedendaags interieur. De USB-modellen zijn wat kleiner en kleurrijker, dus deze kunnen ook als een kleurrijk accessoire dienen om uw bureau op te vrolijken. Naast het standaard zwart en wit zijn deze beschikbaar in kleuren als blauw, groen, roze en rood.


Klantenservice & Informatie