Premium HDMI Kabel - High Speed met Ethernet - Professioneel

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
HDMI kabel - Professioneel 2 meter
   
HDMI Kabel - Zwart - Professioneel,
Type: Premium High Speed met Ethernet,
Extra: Gecertificeerde Premium HDMI kabel,
Aansluiting 1: HDMI A Male,
Aansluiting 2: HDMI A Male,
Geschikt voor HDR, FullHD en 4K-60Hz,
2 meter.
Productcode: 1443546
voorraad: 550
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1443546
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 19,99
Meer informatie over dit product

Als u een HDMI-kabel zoekt die net dat beetje meer kan, dan is de Goobay Premium HDMI kabel 2 meter een goede optie. Gebruik dit snoer om bijvoorbeeld uw beamer, monitor of televisietoestel met een gameconsole, homecinema-set, kastje om digitale tv mee te ontvangen, soundbar of Blu-ray speler te verbinden. High Definition Multimedia Interface zorgt altijd voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Een handige eigenschap van dit snoer, dat een dikte heeft van 6 mm, is dat het een product met ethernet-mogelijkheden is. U kunt er dus een internetsignaal mee doorgeven. Ideaal als een van uw toestellen internet nodig heeft om te functioneren, zoals uw homecinema-set of smart TV. Dit artikel heeft verder een lengte van 2 meter.

Uitmuntende (beeld)kwaliteit

We roemden deze Goobay Premium HDMI kabel 2 meter al in het begin van onze productomschrijving en dat is niet zonder reden. Het is namelijk een gecertificeerde uitvoering met de mogelijkheid tot High Speed Ethernet. Dit maakt het product, met een snelheid tot wel 18 GB/sec, erg snel. Hierdoor kan hij overweg met grote resoluties en professionele beelden. HDR, Full HD, 3D en 4K @ 60 Hz zijn geen enkel probleem. U zult alles altijd superscherp kunnen zien.

Aansluiten

Het aansluiten van een apparaat met deze verbinder is erg simpel. Aan allebei de uiteinden zit een mannelijke connector. Eentje stopt u bijvoorbeeld in uw televisie of beamer en de andere in een apparaat naar keuze. Dit kan een Blu-ray speler zijn, een normale Dvd-speler, een soundbar of iets anders. Vervolgens zal het digitale signaal door de geleider gaan en voor een sterke verbinding zorgen. Het voordeel van High Definition Multimedia Interface, in vergelijking met bijvoorbeeld VGA of DVI, is dat het beeld veel scherper en mooier is, dat de dataoverdracht erg snel is waardoor deze overweg kan met grote en veeleisende resoluties en dat de meeste apparaten vandaag de dag ermee aangesloten kunnen worden.

Ondersteunt 4K @ 60Hz
3D met 4K resolutie
Ondersteunt HDR (High Dynamic Range)
Ondersteunt ARC (Audio Return Channel)
Ondersteunt HDCP
21:9 Aspect Ratio

Adermateriaal: Koper
Aderdikte: AWG 30
Afschermingen: 3-voudig
Kabeldikte: 6 mm
Ferrietkern: Nee
Maximale overdrachtssnelheid: 18 Gbit/s
HDMI Premium gecertificeerde kabel

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie