Kabels 
Overige Producten 
Account  

Foto album

Gerelateerde Categorieën

Fotoalbum, breed scala aan mogelijkheden

De eerste fotoalbums vinden hun oorsprong begin 19e eeuw. Ze hadden kartonnen bladen met een gouden rand en een sierlijke sluiting. Door de jaren heen heeft het fotoalbum tal van ontwikkelingen meegemaakt die het gebracht hebben tot waar het vandaag de dag staat. Toen fotograferen niet alleen meer was weggelegd voor beroepsfotografen ging het erg snel met de ontwikkeling van het fotoalbum. Er kwamen ook lederen en kunstlederen omslagen, spiraalalbums en schroefalbums. De keuze qua inhoud werd aangevuld met plastic insteekhoezen en ook kwamen er mogelijkheden om teksten bij de foto’s te schrijven. Daarnaast zijn er voor het bewaren en ordenen van alle negatieven vandaag de dag tal van productvariaties verkrijgbaar. Bij Allekabels vindt u een breed scala aan al deze fotoproducten. Zelfs de negatief scanner ontbreekt niet. Ideaal wanneer u foto’s van vroeger opnieuw wilt afdrukken met de hoogstaande kwaliteit zoals we die nu kennen. Passend bij de gelegenheid zijn deze fotoalbums in diverse kleuren verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij een veelzijdige keuze aan fotohoezen, fotokarton, fotohoekjes, lamineerfolie, negatief archiefbladen en ordners.

Fotoalbum met spiraal

Bij Allekabels heeft u een ruime keuze aan het fotoalbum met spiraal als bindmethode. Waarom wij vaak voor deze variant kiezen? Dat heeft onder meer te maken met het waarborgen van de kwaliteit van de fotoalbums, het gebruiksgemak en de beleving. Bij de gebonden fotoalbums wil de rug na verloop van tijd nogal eens gaan deuken of beschadigd raken. Bovendien is het zo, dat bij een gebonden fotoalbum de bladen gebold staan waardoor de foto’s richting de binnenzijde minder goed zichtbaar zijn. U moet dan telkens de bladzijden naar beneden drukken en langs de bolling de foto’s bekijken. Bij een spiraalalbum is dat allemaal niet aan de orde. De bladzijden laten zich zeer eenvoudig omslaan en van bolling is geen sprake. De bladzijden van dit fotoalbum liggen volledig vlak waardoor u een veel mooiere fotobeleving ervaart. Omdat er een grote diversiteit aan gelegenheden is, leveren we diverse varianten.

Ons fotoalbum in detail

Bekijken we onze fotoalbums in detail dan heeft u allereerst een veelzijdige kleurkeuze. Passend bij het thema van uw fotoalbum kunt u kiezen uit de kleuren groen, roze en grijs. Daarnaast zit er op de voorzijde van ons fotoalbum soms een vierkant doorkijkvenster. Samen met de door u gekozen kleur kunt u achter dit venster een foto plakken die meteen het thema van uw fotoalbum laat zien. Kortom: stijlvol én praktisch. De afmetingen van ons fotoalbum zijn compact, dit formaat fotoalbum ligt prettig in de hand. Dit in tegenstelling tot grotere fotoalbums die soms erg zwaar hanteerbaar zijn. Ons fotoalbum heeft bijvoorbeeld 50 pagina’s wat ruim voldoende is om alle foto’s van een gelegenheid in kwijt te kunnen. Het formaat foto’s dat u in dit type fotoalbum kunt plaatsen heeft de standaard afmetingen van 10 bij 15 centimeter. Verder heeft het fotoalbum een zogeheten fine art design. Het heeft een zelfklevende opslagruimte voor de foto’s. Met een maximaal foto aantal van 300 stuks zijn wij ervan overtuigd dat dit type fotoalbum zeer geschikt is voor het correct bewaren van al de foto’s van uw huwelijk, de geboorte van uw kind, uw jubileumfeest of andere gelegenheid.

Fotohoezen in diverse afmetingen

Ook wanneer u op zoek bent naar een fotohoes kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk fotohoezen in diverse afmetingen waardoor u altijd een hoes vindt die precies om uw fotoformaat past. U gebruikt fotohoezen wanneer u een fotoalbum heeft dat is voorzien van een ringband. Aan de linkerzijde van de fotohoezen zitten ronde uitsparingen die precies om de haken van de ringband vallen. Qua kleur kunt u bij ons kiezen uit zowel transparante als witte fotohoezen. Wanneer u op de verschillende fotohoezen klikt, leest u alle details erover. Bijvoorbeeld over het beeldformaat. U kunt bij Allekabels kiezen uit fotohoezen voor foto’s met een standaard beeldformaat van 10 x 15 centimeter en van 13 x 18 centimeter. Verder leest u alles over de diverse bladlengtes en bladbreedtes. In ieder pakket zitten 10 zogeheten sleeves. Het aantal foto’s dat u in een enkele sleeve kunt plaatsen is doorgaans 4-8.

Archiefbladen en ordners voor fotonegatieven

Wanneer u veelvuldig fotografeert of gefotografeerd heeft, dan heeft u ongetwijfeld tal van fotonegatieven in huis liggen. De meeste mensen bewaren deze ongeordend in een kast of in een lade. Het ging en gaat u immers om de foto’s. Maar juist daarom is het verstandig om al uw negatieven te ordenen. Waarom? Stel, u hebt vele foto’s gemaakt van de geboorte van uw kind. Of u had een huwelijksdag om nooit te vergeten. De kans is dan groot dat uzelf of een naaste deze foto’s wil bijbestellen. Bijvoorbeeld om in te lijsten. Op dat soort momenten is het fijn wanneer u al uw fotonegatieven geordend in de kast heeft staan. Ook is het verstandig uw negatieven te ordenen en te bewaren in een brandwerende kluis. Mocht u onverhoopt met een woningbrand te maken krijgen dan kunt u al uw dierbare foto’s gewoon opnieuw laten afdrukken. Daarom bieden wij diverse negatieven archiefbladen en ordners aan. Veelal voorzien van pergamijn papier ter bescherming en verfraaiing en in tal van verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Het handige fotohoekje, hulpje voor elk fotoalbum

Naast onze fotohoezen is ook het fotohoekje bijzonder handig. Deze hoekjes gebruikt u bij het inplakken van uw foto’s op kartonnen bladzijden in uw fotoalbum. Er komt geen lijmstift aan te pas want deze hoekjes zijn allemaal zelfklevend. Het resultaat is een keurig net fotoalbum waarin de foto’s geordend worden weergegeven. Zeg maar gerust een prachtig boekwerk. Zo hoeft u niet op te zien tegen een tijdrovend karwei van het foto’s inplakken. Het maken van diverse fotoalbums met behulp van hoekjes gaat razendsnel en geeft bovendien veel voldoening. U plaatst de hoekjes op de gewenste plek in de fotoalbums, u plaatst de foto erin en klaar is kees. Mocht het nu zo zijn dat u een bepaalde foto in een fotolijstje wilt hebben, dan haalt u die foto er met het grootste gemak weer uit. Ook wanneer u meerdere afdrukken van een foto wilt hebben zijn de hoekjes ideaal. Bij Allekabels koopt u deze hoekjes in een voordelige verpakking met 1000 stuks. Ze zijn uit antistatisch PP materiaal vervaardigd en hebben een kantlengte van 10 millimeter.

Online fotoalbum kopen bij Allekabels

U merkt, ook bij een fotoalbum kopen heeft u bij Allekabels een uitgebreide keuze. Dit geldt niet alleen voor de fotoalbums zelf, maar ook voor al het toebehoren. Zo wordt het maken van een fotoalbum wel heel erg leuk. Naast deze analoge manier van foto’s ordenen kunt u bij ons ook terecht voor producten op het gebied van digitale fotografie. Neem op uw gemak een kijkje op onze site om te zien wat het beste bij uw persoonlijke fotovoorkeuren aansluit. Wanneer u hierbij graag advies wilt, of meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Heeft u eenmaal uw gewenste fotoalbum en toebehoren gevonden? Dan krijgt u deze na het bestellen voor 22.00 uur de volgende werkdag al thuis geleverd. Heeft u nog vragen over een fotoalbum of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen over het juiste fotoalbum zijn wij altijd bereikbaar.

Klantenservice & Informatie