Mottez - Fietshaak - dubbel

Momenteel helaas uitverkocht
Fietshaak - dubbel Geplastificeerd
   
Fietshaak - dubbel,
Muurmontage,
Diameter: 1.6 cm,
Breedte: 22 cm,
Geplastificeerd.
Productcode: 1532014
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1532014
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Mottez fietshaak geverfd dubbel zwart is een opbergoplossing die door middel van twee schroeven eenvoudig aan de muur gemonteerd wordt. De stangen van de haak steken 22 cm uit de muur en daarmee biedt de Mottez fietshaak geverfd dubbel zwart een wereld aan opbergmogelijkheden. Hang een fiets op aan het wiel of het stuur, berg meerdere bezems op, hang de tennisrackets van alle familieleden aan de muur of gebruik de fietshaak om een snowboard of surfboard op te slaan. Doordat de uiteinden van de Mottez fietshaak geverfd dubbel zwart omhooglopen en een geplastificeerd dopje hebben, zijn voorwerpen veilig en beschermd opgeborgen. De stangen van deze draaghaak hebben een diameter van 1.6 centimeter.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie