Dakfietsendrager - Poker - 1 Fiets - Fietsendrager - 1 fiets

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Pro-User - Dakfietsendrager - Poker - 1 Fiets Fietsendrager voor montage op dakdragers. Een veilige en betrouwbare fietsdrager voor het transport van één fiets, geschikt voor montage in staande positie. De fietsdrager, welke snel en eenvoudig gemonteerd kan worden, is geschikt voor dakdragers met een maximaal buisprofiel van 50x45mm. Een fiets kan eenvoudig worden bevestigd en worden vastgezet met de vleugelmoeren. De fietsdrager is geschikt voor fietsen met maximale frame diameter van 45mm. Afmeting wielgoot: lengte 142cm
   
Fietsendrager - 1 fiets,
Bevestiging op dakdragers auto,
Afmetingen: 142 x 5 x 5 cm,
Max. buisprofiel: 50 x 45 mm,
Materiaal: Staal,
Extra: verstelbare wielgoot tot 142 cm.
Productcode: 1444967
voorraad: 21
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1444967
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 24,99
Meer informatie over dit product

Met deze Poker 1 fiets fietsdrager vervoert u op een eenvoudige, veilige en slimme manier een fiets bovenop het dak van uw auto. Ideaal als u deze mee wilt nemen op vakantie, naar de fietsenmaker of als u geen zin heeft om terug te fietsen. Dit artikel is verder 142 centimeter lang en 5 centimeter breed en hoog, dus hij past op vrijwel elk autodak. Hij is verder gemaakt van gehard staal en mag hierdoor een duurzaam product genoemd worden, waar u lang plezier van zult beleven. Het is geschikt voor een buisprofiel van maximaal 5 cm bij 4,5 cm.

Drager

Deze zwarte Poker 1 fiets fietsdrager is dus geschikt om een rijwiel, in staande positie, op het dak van een auto te vervoeren. Het vastzetten van rijwiel en drager is een eenvoudig klusje waar u snel klaar mee bent. Door middel van de meegeleverde kunststof vleugelmoeren, zet u alles simpel in de fietsdrager vast. De wielgoot is maximaal 142 centimeter (in lengte verstelbaar) en de maximale diameter van het frame van uw tweewieler mag maximaal viereneenhalve cm zijn. De fiets mag maximaal 15 kilogram wegen om veilig met de zwartkleurige fietsdrager van Poker te kunnen vervoeren.

Specificaties
Materiaal: Staal
Product lengte: 142
Product breedte: 5
Product hoogte: 5
Netto gewicht: 2,4
Lengte verpakking: 75,5
Breedte verpakking: 21
Hoogte verpakking: 4,5
Gewicht: 2,75
Type consumentenverpakking: Plastic verpakking met insert
Keurmerk: TÜV
Afsluitbaar: Nee
{{articletable.header.articlespecs97}} 142
Maximaal draagvermogen: 15

Fietsendrager voor montage op dakdragers. Een fiets kan eenvoudig worden bevestigd en worden vastgezet met de vleugelmoeren.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie